چهارشنبه 25 مهر 1397

قابل توجه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای از شرایط جدید برای استفاده از تسهیلات وام خرید و تعمیرات مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احسانی معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در راستای رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان، با مصوبه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی شرایط جدیدی برای استفاده مجدد از وام خرید و تعمیرات مسکن اعم از اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی لحاظ شده است.

وی افزود: در بخشنامه جدید وام خرید مسکن مقرر شد، ضمانت دو نفر کارمند رسمی قطعی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه تعهدنامه محضری و اخذ چک و همچنین ارائه اسناد و مدارک مستند جایگزین ترهین سند ملک خریداری شده، شود.

دکتر احسانی درباره مدت زمان بازپرداخت اقساط وام خرید مسکن گفت: مدت زمان بازپرداخت اقساط این وام از 20 سال به 15 سال تقلیل یافته است.

وی با بیان این که داشتن حداقل 5 سال سابقه کار تمام وقت در دانشگاه و داشتن حکم استخدامی رسمی(قطعی، آزمایشی) برای دریافت وام خرید مسکن الزامی است، گفت: برای استفاده از وام مجدد خرید مسکن اولویت با افرادی است که برای اولین بار متقاضی دریافت وام هستند.

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارکنانی که وام خرید مسکن دانشگاه را دریافت نمایند پس از سپری شدن حداقل سه سال می توانند از وام تعمیرات مسکن بدون نیاز به ارزیابی ملک استفاده کنند. همچنین پرداخت مجدد وام تعمیرات مسکن منوط به تسویه حساب کامل وام قبلی(سپری شدن 72 ماه) است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.03.24

بازديد کل : 2410755 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 354 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر