چهارشنبه 25 مهر 1397

کتاب درسی، تابلو اعلانات و یا صفحه نیازمندی های روزنامه نیست

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محی الدین بهرام محمدیان درخصوص شایعه تحریف کتب درسی گفت:تحریف کتب درسی حرف بیهوده‌ای است کتاب درسی روزنامه نیست که برای دیروز یا فردا تنظیم شود.

وی تاکید کرد: کتاب درسی سند پایه علمی و دانش یک کشور محسوب می شود و دست بردن و حرف سست و بدون استحکام نوشتن خیانت است و هیچ کارشناس آموزشی حق خیانت ندارد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش تصریح کرد: کتاب درسی در هر دوره متناسب با پیشرفت های علمی و یا اتفاقات مهم به وقوع پیوسته در کشور مثل تغییر دولت، افزایش یا کاهش تعداد وزارتخانه ها و... به روز رسانی می‌شود و شاید برخی از مطالب به دلیل همراستایی و پیوستگی با سایر کتاب ها جا به جا شود به طور مثال در دوره دهم تصویر کابینه دهم بوده و در دولت یازدهم تصویر کابینه یازدهم در کتب درسی آورده شود.

وی اظهار کرد: درس دولت در کتب درسی همان است و هیچ تفاوتی نکرده، اما برای آن که نوآوری و به روزآوری شود،عکس کابینه وقت در کتب درسی گذاشته می‌شود و آنچه قانون اساسی در مورد تنظیم کتب درسی گفته شده است اجرا می‌شود.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

21/08/1394

بازديد کل : 2412450 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2049 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر