شنبه 24 آذر 1397

سومين آزمون جامع مديريت بحران

اطلاعيه درخصوص تاريخ پرينت كارت و زمان‌ برگزاري سومين آزمون جامع مديريت بحران پژوهشگاه شاخص پژوه دي ماه 1393

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شركت در سومين آزمون جامع سطح بندي اشخاص حقيقي و حقوقي در حوزه مديريت بحران هاي طبيعي مي‌رساند كه آزمون مذكور صبح روز پنج‌شنبه مورخ 25/10/93 منحصراً در شهر اصفهان برگزار مي‌شود. فرآيند برگزاري آزمون از ساعت 8:00 صبح آغاز و درهاي ورود به جلسه امتحان نيم ساعت قبل از شروع فرآيند برگزاري آزمون بسته خواهد شد، لذا كليه داوطلبان مي‌بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند.

لينك مربوط به كارت و برگ راهنماي شركت در آزمون از روز سه‌‌شنبه 23/10/93 بر روي سايت اطلاع‌رساني سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد و متقاضيان مي‌توانند با وارد كردن اطلاعات خود شامل: شماره پرونده، كد رهگيري يا نام و نام‌خانوادگي، سال تولد و شماره کارت ملی نسبت به پرينت آن اقدام نمایند. بديهي است كه هر داوطلب براي شرکت در جلسه آزمون باید علاوه بر پرينت کارت شرکت در جلسه آزمون، اصل کارت ملی يا اصل شناسنامه عکسدار خود را ارائه نماید.

چنانچه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون هرگونه اشکالی در کارت ورودی خود داشته باشند مي‌توانند در روز چهارشنبه مورخ 24/10/93 صبح از ساعت 8/00 تا 12/00 و بعدازظهر از ساعت 14/00 تا 17/00 با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر و دو قطعه عکس به نماینده توزيع كارت مستقر در باجه رفع نقص به آدرس: اصفهان، ميدان آزادي، دانشگاه اصفهان، بلوار ابن‌سينا، روبروي ساختمان شماره 3، دانشكده علوم پزشكي، پژوهشگاه شاخص‌پژوه مراجعه و نسبت به اصلاح و رفع اشكال احتمالي كارت خود اقدام نمايند.

پژوهشگاه شاخص پژوه

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

20/10/1393

بازديد کل : 2475369 نفر   - 433582 ip   بازديد امروز : 825 نفر   - 163 ip   بازديد ديروز : 1267 نفر   - 323 ip   آنلاين : 12 نفر