شنبه 28 مهر 1397

صد و پنجمین دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2016)

اطلاعيه سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره تاريخ‌ و نحوه‌ پرينت كارت‌ صد و پنجمین دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2016)

بدين‌وسيله به اطلاع کليه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته مي‌رساند

1- صد و پنجمین دوره آزمون زبان انگلیسی پیشرفته، صبح روز پنج شنبه مورخ 29/11/94 به طور همزمان در 13 شهرستان مختلف کشور شامل شهرستان های: اصفهان، بابل، تبریز، تهران، رشت، زاهدان، زنجان، شیراز، كرمان، کرمانشاه، گرگان، مشهد و يزد برگزار خواهد شد. برگ راهنما و كارت شرکت در آزمون از روز سه ‌‌شنبه مورخ 94/11/27 بر روي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org قرار مي گيرد تا داوطلبان بتوانند با وارد كردن اطلاعات خود شامل: نام و نام‌ خانوادگي، سال تولد و شماره کارت ملی نسبت به پرينت آن اقدام نمایند. بديهي است كه هر داوطلب براي شرکت در جلسه آزمون باید، علاوه بر پرينت کارت شرکت در جلسه آزمون، اصل کارت ملی يا اصل گذرنامه خود را ارائه نماید.

توضیح: چنانچه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون هر گونه اشکالی در کارت ورودی خود مشاهده نمودند، مي‌توانند در روز چهارشنبه مورخ 94/11/28 صبح از ساعت 8:00 تا 12:00 و بعدازظهر از ساعت 14:00 تا 17:00 با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر و دو قطعه عکس به نماینده این سازمان مستقر در باجه رفع نقص مراجعه نموده و نسبت به اصلاح و رفع اشكال احتمالي کارت خود اقدام نمایند.

2- آدرس باجه ‌هاي رفع نقص كارت:

2-1- دانشگاه اصفهان: اصفهان، میدان آزادی، خیابان دانشگاه، در شمالی دانشگاه، ساختمان اداره كل آموزش

2-2- دانشگاه صنعتی نوشيرواني بابل: بابل، خیابان دکتر شریعتی

2-3- دانشگاه تبریز: تبریز، بلوار 29 بهمن، رو به روی کتابخانه مركزي، مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه

2-4-دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران: ‌تهران، خیابان کارگر شمالی (اميرآباد)، بعد از تقاطع جلال آل احمد، بين خيابان هاي 15 و 16

2-5- دانشگاه سيستان و بلوچستان: زاهدان، خيابان دانشگاه، ورودي زيباشهر، سازمان مركزي دانشگاه، دفتر معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي

2-6- دانشگاه شیراز: شیراز، خیابان ساحلی، ساختمان امور فرهنگی دانشگاه شیراز

2-7- دانشگاه شهید باهنر كرمان: كرمان، انتهای بلوار 22 بهمن، دانشگاه شهید باهنر كرمان

2-8- دانشگاه آزاد اسلامي واحد کرمانشاه: کرمانشاه، شهرك ژاندارمري، دانشگاه آزاد اسلامي واحد کرمانشاه، معاونت پژوهشی

2-9- دانشگاه فردوسی مشهد: مشهد، بلوار وكيل آباد، بلوار شهید باهنر، درب غربی دانشگاه فردوسی مشهد، جنب دانشکده مهندسی، مدیریت آموزشی دانشگاه

2-10- دانشکده علوم پايه دانشگاه گیلان: رشت، خیابان نامجو، جنب ورزشگاه شهید عضدي

2-11- دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان: گرگان، خيابان شهيد بهشتي، دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

2-12- مؤسسه آموزش عالي و غيرانتفاعي امام جواد (ع): يزد، صفائيه، بلوار شهيدان اشرف، خيابان جواد الائمه(ع)، موسسه آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي امام جواد (ع)، حوزه رياست، اتاق فني پشتيباني

2-13- مؤسسه آموزش عالي و غيرانتفاعي روزبه: زنجان، ميدان بسيج، بزرگراه 22بهمن، شهرك پونك

ضمناً به اطلاع مي‌رساند كه واحد اطلاعات و پاسخ گويي به سوالات در این باره از این تاریخ لغایت 94/11/28 همه روزه به غير از ايام تعطيل و در وقت اداري آماده پاسخگويي به سوالات داوطلبان است؛ لذا داوطلبان گرامی به منظور پاسخ گويي به سوالات خود مي‌توانند به بخش پاسخ گويي اینترنتی سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و يا با شماره تلفن 42163 - 021 تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوری خودداري نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1394/11/25

بازديد کل : 2416690 نفر   - 417522 ip   بازديد امروز : 214 نفر   - 44 ip   بازديد ديروز : 563 نفر   - 220 ip   آنلاين : 6 نفر