شنبه 24 آذر 1397

اطلاعيه سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره تاريخ‌ و نحوه‌ پرينت كارت‌ صد و چهارمین دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2016)

بدين‌وسيله به اطلاع کليه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته مي‌رساند

1- صد و چهارمین دوره آزمون زبان انگلیسی پیشرفته، صبح روز پنجشنبه مورخ 94/10/24 منحصراً در شهر تهران برگزار خواهد شد. برگ راهنما و كارت شرکت در آزمون از روز سه‌‌شنبه 94/10/22 بر روي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org قرار مي گيرد تا داوطلبان بتوانند با وارد كردن اطلاعات خود شامل: نام و نام‌خانوادگي، سال تولد و شماره کارت ملی نسبت به پرينت آن اقدام نمایند. بديهي است كه هر داوطلب براي شرکت در جلسه آزمون باید، علاوه بر پرينت کارت شرکت در جلسه آزمون، اصل کارت ملی يا اصل گذرنامه خود را ارائه نماید.

توضیح: چنانچه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون هرگونه اشکالی در کارت ورودی خود مشاهده نمودند، مي‌توانند در روز چهارشنبه مورخ 23/10/94 صبح از ساعت 8:00 تا 12:00 و بعدازظهر از ساعت 14:00 تا 17:00 با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر و دو قطعه عکس به نماینده این سازمان مستقر در باجه رفع نقص مراجعه نموده و نسبت به اصلاح و رفع اشكال احتمالي کارت خود اقدام نمایند

2- آدرس باجه رفع نقص كارت

دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران: ‌تهران، خیابان کارگر شمالی (اميرآباد)، بعد از تقاطع جلال آل احمد، بين خيابان هاي 15 و 16.

ضمناً به اطلاع مي‌رساند كه واحد اطلاعات و پاسخگويي به سئوالات در این باره از این تاریخ لغایت 23/10/94 همه روزه به غير از ايام تعطيل و در وقت اداري آماده پاسخگويي به سوالات داوطلبان است؛ لذا داوطلبان گرامی به منظور پاسخگويي به سئوالات خود مي‌توانند به بخش پاسخگويي اینترنتی سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و يا با شماره تلفن 42163-021 تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوری خودداري نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

20/10/1394

بازديد کل : 2475416 نفر   - 433586 ip   بازديد امروز : 872 نفر   - 167 ip   بازديد ديروز : 1267 نفر   - 323 ip   آنلاين : 7 نفر