چهارشنبه 25 مهر 1397

فیلم آموزشی ویژه معلمان، برای تمام عناوین کتاب‌های درسی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، لیدا نیک روش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت:‌ بیش از 100 عنوان کتاب درسی همراه با لوح فشرده آموزشی توزیع خواهند شد که لوح‌های فشرده پایه پنجم و نهم جدید هستند.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه نهم در استان‌های تهران و البرز لوح‌های فشرده را از مدارس تهیه کنند و در سایر استان‌ها لوح‌های فشرده از طریق کتاب‌فروشی‌ها توزیع خواهد شد. همچنین برای تمام عناوین کتاب‌های درسی،‌ فیلم آموزشی ویژه معلمان داریم.

مدیرکل چاپ و توزیع کتب درسی وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد:‌‌ کتاب‌های درسی دانش‌آموزان دوره متوسطه اول و دوم استان تهران و البرز از 18 شهریور94 و سایر استان‌ها از 15 شهریور94 از طریق کتاب فروشی‌ها در حال توزیع است و سایر دانش‌آموزان نیز روز اول مهر94 کتاب‌های درسی را از طریق مدارس دریافت خواهند کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1394/06/21

بازديد کل : 2412473 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2072 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر