يكشنبه 6 خرداد 1397

اختصاص 4 درس سفید به کتاب های فارسی هر پایه

محتوای درسی متناسب با هر شهر و استان تولید می شود

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی آموزش و پرورش گفت: امسال یکی از کارهای بزرگی که در دستور کار قرار دارد، توسعه مشارکت معلمان و دانش آموزان صاحب قلم است، به همین دلیل بحث فراخوان افراد صاحب اندیشه توسط انتشارات مدرسه مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از خبرگزاری پانا، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان از تخصیص 4 درس سفید به کتاب های فارسی هر پایه خبر داد که به ابتکار معلم مربوطه تکمیل می شود.

وی با اشاره به کاهش تمرکز در تالیف کتاب های درسی ادامه داد: در نگاه جدید، معلم تنها انتقال دهنده پیام نیست، بلکه برنامه ریز و راهبر آموزشی است و اختصاص 4 درس سفید به کتاب های فارسی  هر پایه در این راستا است که معلم متناسب با اقتضائات مدرسه، شهر و دانش آموز تولید محتوا کند که تقریبا 10 درصد کل محتوای کتاب فارسی را در بر می گیرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: امسال یکی از کارهای بزرگی که در دستور کار قرار دارد، توسعه مشارکت معلمان و دانش آموزان صاحب قلم است، به همین دلیل بحث فراخوان افراد صاحب اندیشه توسط انتشارات مدرسه مورد توجه قرار گرفته است. لذا معلمان و دانش آموزانی که می توانند متون آموزشی و کمک آموزشی تهیه کنند، خود را معرفی نمایند تا انتشارات مدرسه با هماهنگی لازم نحوه مشارکت آن ها درتولید محتوا را مشخص نماید.

وی افزود: در این صورت، آن کتب آموزشی و کمک آموزشی به نام معلم نویسنده منتشر و به آن ها حق التالیف نیز پرداخت می شود.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1393/10/13

بازديد کل : 2232052 نفر   - 378840 ip   بازديد امروز : 506 نفر   - 204 ip   بازديد ديروز : 2901 نفر   - 470 ip   آنلاين : 11 نفر