پنجشنبه 26 مهر 1397

تصویب كليات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته از دیپلم در رشته هاي پزشکی

معاون آموزشی وزیر بهداشت از تصویب کلیات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته برای رشته های علوم پزشکی خبر داد و گفت: برای اولین بار این نحوه پذیرش از دیپلم به طور محدود اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با مهر افزود: برای تنوع بخشی به رشته های علوم پزشکی که نخبگان و داوطلبان استعدادهای برتر به آنها علاقه دارند، سعی داریم رشته هایی غیر از پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را به صورت پیوسته تعریف کنیم.

وی افزود: کلیات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته از دیپلم در شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت به تصویب رسیده است که در تعدادی از رشته های علوم پزشکی آن را راه اندازی می کنیم. البته پیش از این مشابه این کار در چند رشته محدود در وزارت علوم نیز انجام شده است.

دكترضیایی اظهار داشت: افرادی می توانند در این رشته ها شرکت کنند که در رتبه های بالای کنکور باشند و حتی لازم است به دلیل این که فرآیند آموزش طولانی است برای پذیرش آنها مصاحبه نیز در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: این پذیرش به گونه ای طراحی می شود که فرد در صورت نیمه ماندن تحصیل خود بتواند در مقاطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شود و مشکلی از این بابت نداشته باشد. اما اگر فردی تحصیل خود را به طور کامل در دکتری تخصصی به پایان برساند از تمام تسهیلات یک دانشجوی دکتری تخصصی بهره مند می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: نحوه، شرایط و رشته های مورد پذیرش برای سال آینده در شورای گسترش وزارت بهداشت تا چند ماه آینده تکمیل می شود و در کنکور 94 پذیرش به صورت محدود از میان رتبه های برتر کنکور صورت می گیرد.

دكتر ضیایی اضافه کرد: همان طور که پزشک پژوهشگر می تواند به حوزه پژوهش کمک کند و افراد در آن مورد حمایت مالی قرار می گیرد در این طرح هم دانشجویان دکتری تخصصی از ابتدا مورد حمایت مالی هستند.

معاونت آموزشي وزارت بهداشت

24/10/1393

بازديد کل : 2415642 نفر   - 417206 ip   بازديد امروز : 1214 نفر   - 176 ip   بازديد ديروز : 4011 نفر   - 280 ip   آنلاين : 4 نفر