چهارشنبه 25 مهر 1397

دومین مرحله آزمون قضاوت

معاون منابع انسانی قوه قضاییه از برگزاری دومین مرحله آزمون قضاوت 94در جمعه 4دی ماه خبر داد و گفت: قبول شدگان در مرحله تستی آزمون قضاوت در آزمون تشریحی شرکت خواهند کرد.

به گزارش معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، 'حجت الاسلام و المسلمین علیرضا امینی' گفت: مرحله اول آزمون قضاوت سال 94، در 8آبان ماه94 و در 16استان کشور و در 43 حوزه امتحانی و با رقابت 30 هزار داوطلب برای تصدی منصب قضا برگزار شد.

وی تصریح کرد: نتایج این آزمون طبق اعلام سازمان سنجش در روزهای پایانی آذرماه94 اعلام شد و پس از آن داوطلبان قبول شده در آزمون تشریحی که روز جمعه 4دی ماه94 برگزار خواهد شد، شرکت می کنند.

معاون منابع انسانی قوه قضاییه از تفاوت دفترچه های آزمون تشریحی داوطلبان دانشگاهی و حوزوی خبر داد و گفت: دفترچه آزمون تشریحی جذب عمومی تصدی منصب قضاء قوه قضاییه برای داوطلبان دانشگاهی و حوزوی به طور مجزا تهیه شده است.

وی در خصوص زمان اعلام نتایج آزمون تشریحی تصدی منصب قضاءگفت: اسفند ماه 94 نتایج قبول شدگان اعلام خواهد شد.

گفتنی است؛ دفترچه آزمون تشریحی داوطلبان دانشگاهی حاوی دروس حقوق مدنی و آیین دادرسی مدنی ( یک سوال)، حقوق تجارت (یک سوال)، حقوق جزای عمومی، اختصاصی و آیین دادرسی کیفری(جمعاً ۴ سوال) است که داوطلبان باید در مدت زمان ۱۸۰ دقیقه به سوالات مربوط پاسخ دهند.

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه

02/10/1394

بازديد کل : 2412706 نفر   - 416922 ip   بازديد امروز : 2305 نفر   - 186 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 8 نفر