پنجشنبه 26 مهر 1397

اصلاح زمان برگزاري امتحانات خردادماه95

به گزارش اداره اطلاع رساني و روابط عمومي آموزش و پرورش شهر تهران، مسعود ثقفي سخنگوي آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به زمان برگزاري امتحانات دانش آموزان و تمهيد محيط و فضاي مناسب برای دانش ‌آموزان روزه ‌دار در ايام امتحانات اظهارداشت: امتحانات نیم سال دوم سال تحصیلی 94-95 به ویژه در دوره متوسطه با ماه رمضان تقارن دارد، بنابراین در تلاش هستیم دانش آموزان به خصوص دانش آموزان متوسطه که مکلف به روزه داری هستند شرایط مناسبی در ایام امتحانات داشته باشند.

وی ادامه داد: فراهم کردن محیطی مناسب برای دانش آموزان و برگزاری امتحانات در ساعتی از روز که زحمت کمتری برای دانش آموزان داشته باشد از جمله فعالیت های ما برای برگزاری امتحانات است.

سخنگوي آموزش و پرورش شهر تهران بر اين اساس اعلام نمود: برنامه امتحانات نهايي سال سوم متوسطه روزانه، بزرگسالان و داوطلبان آزاد در رشته هاي شاخه نظري در نوبت امتحاني خرداد ماه سال تحصيلي 94-95 از روز شنبه مورخ 95/2/25 آغاز و در روز سه شنبه 95/3/18 به اتمام  خواهد رسيد.

اداره اطلاع رساني و روابط عمومي آموزش و پرورش شهر تهران

1395.01.23

بازديد کل : 2415609 نفر   - 417206 ip   بازديد امروز : 1181 نفر   - 176 ip   بازديد ديروز : 4011 نفر   - 280 ip   آنلاين : 5 نفر