يكشنبه 6 خرداد 1397

برگزيدگان جشنواره‌هاي معتبر علمي

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص فرآيند ثبت نام برگزيدگان جشنواره‌هاي معتبر علمي (از قبيل خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي و فارابي)، واجد شرايط آيين نامه 22354/و مورخ 2/3/91

21/06/1392

پيرو اطلاعيه مورخ 29/02/1392 پيرامون ضوابط و شرايط و نحوه پذيرش برگزيدگان جشنواره ها، به اطلاع متقاضيان استفاده از تسهيلات پذيرش برگزيدگان جشنواره‌هاي معتبر علمي (از قبيل خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي و فارابي و ...) موضوع آيين نامه شماره 22354/و مورخ 2/3/91 مي­رساند، متقاضياني كه حائز شرايط آيين نامه فوق مي­باشند برابر با فرايند زير اقدام به ثبت نام نمايند.

نحوه ثبت نام

1- تهيه فايل ثبت نامي و تكميل آن :

پس از دريافت (دانلود) فايل ثبت نامي از سايت سازمان سنجش مي بايست اطلاعات شخصي و كدرشته محل هاي مورد تقاضاي خود را جهت بررسي در فرم مربوطه وارد نمايند. كد رشته محل هاي انتخابي بايد متناسب با طرح برگزيدگي باشند.

براي سهولت در انتخاب كدرشته محل ها، دفترچه هاي انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1392 بر روي سايت جهت دريافت (دانلود) موجود مي باشند.

2- كپي آخرين مدرك تحصيلي

3- معرفي نامه برگزيدگي از دبيرخانه جشنواره مربوطه

پس از تهيه مدارك فوق، نسبت به ارسال آن حداكثر تا تاريخ 27/6/92 از طريق پست، به آدرس زير و يا از طريق نمابر (فاكس) به شماره 88802721-021 اقدام نمايند.

آدرس: تهران- خيابان كريم خان زند- بين خيابان استاد نجات اللهي و سپهبد قرني- پلاك 204- سازمان سنجش آموزش كشور- طبقه 4 دفتر طرح و آمار

نكات مهم

- متقاضياني كه حضورا به دانشگاهها مراجعه نموده اند و مدارك خود را به دانشگاه ارايه نموده اند نيازي به ثبت نام مجدد ندارند و مي توانند از طريق دانشگاه، وضعيت پذيرش خود را پيگيري نمايند.( دانشگاهها مدارك متقاضياني را كه مستقيما پذيرش مي­كنند، جهت بررسي و تاييد به سازمان سنجش آموزش كشور ارسال مي­نمايند.)

- متقاضياني كه از طريق نمابر (فاكس) نسبت به ارسال مدارك اقدام مي­نمايند، در صورتي كه پذيرفته شوند، براي دريافت معرفي نامه دانشگاه، بايد اصل معرفي نامه برگزيدگي از دبيرخانه جشنواره مربوطه و كپي آخرين مدرك تحصيلي خود را حداكثر تا زمان دريافت معرفي نامه، ارايه نمايند.

- تاريخ دريافت معرفي نامه براي ارايه به دانشگاه، يك هفته پس از بررسي مدارك خواهد بود.

براي دريافت نمونه فرم ثبت نام و آيين نامه شماره 22354/و مورخ 2/3/91 كليك كنيد

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

بازديد کل : 2232003 نفر   - 378835 ip   بازديد امروز : 457 نفر   - 199 ip   بازديد ديروز : 2901 نفر   - 470 ip   آنلاين : 9 نفر