شنبه 24 آذر 1397

قابل توجه دانش پژوهان دارنده مدال های نقره و برنز المپیادهای علمی

به اطلاع آن دسته از دانش پژوهان متقاضی استفاده از سهمیه مدالهای نقره و برنز المپیادهای علمی کشور در سال 93 که قبلا فرم مربوطه را تکمیل و در زمان مقرر ارسال کرده اند می رساند :

مطابق روال جاری، این دانش پژوهان موظفند مراحل ثبت نام در رشته تحصیلی  که بدون احتساب سهمیه در آن پذیرفته شده اند را طی کنند. بدیهی است با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور مطابق روال سال های گذشته زمان و نحوه انتخاب رشته های جدید جهت بررسی و اعمال سهمیه به موقع به اطلاع اين عزیزان خواهد رسید.

روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه دانش پژوهان جوان

22/06/1394

بازديد کل : 2475336 نفر   - 433578 ip   بازديد امروز : 792 نفر   - 159 ip   بازديد ديروز : 1267 نفر   - 323 ip   آنلاين : 10 نفر