جمعه 4 خرداد 1397

قابل توجه دانش پژوهان دارنده مدال های نقره و برنز المپیادهای علمی

به اطلاع آن دسته از دانش پژوهان متقاضی استفاده از سهمیه مدالهای نقره و برنز المپیادهای علمی کشور در سال 93 که قبلا فرم مربوطه را تکمیل و در زمان مقرر ارسال کرده اند می رساند :

مطابق روال جاری، این دانش پژوهان موظفند مراحل ثبت نام در رشته تحصیلی  که بدون احتساب سهمیه در آن پذیرفته شده اند را طی کنند. بدیهی است با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور مطابق روال سال های گذشته زمان و نحوه انتخاب رشته های جدید جهت بررسی و اعمال سهمیه به موقع به اطلاع اين عزیزان خواهد رسید.

روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه دانش پژوهان جوان

22/06/1394

بازديد کل : 2228338 نفر   - 378129 ip   بازديد امروز : 2231 نفر   - 484 ip   بازديد ديروز : 1621 نفر   - 502 ip   آنلاين : 7 نفر