يكشنبه 6 خرداد 1397

فرآیند انتخاب اعضای هیئت علمی نمونه

رئیس مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه مرکزی وزارت علوم فرآیند انتخاب اعضای هیئت علمی نمونه را تشریح کرد.دکترعلي اصغر رستمی ابوسعیدی رئیس مرکز هیئت های امنا و هیئت های  ممیزه مرکزی وزارت علوم گفت : اعضای هیئت علمی نمونه ابتدا بر اساس بخشنامه ای که امتیازات را تعیین کرده بود در کمیته داخلی هر دانشگاه انتخاب و سپس از میان آن ها برگزیدگان نهایی در کمیته انتخاب استاد نمونه وزارت علوم انتخاب و به وزیر علوم معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر رستمی ابوسعیدی افزود: از سال 70 تا کنون که مراسم  انتخاب استاد نمونه برگزار شده است تعداد 352 عضو هیئت علمی به عنوان اساتید نمونه انتخاب شدند که در میان دانشگاه هایی که اساتید نمونه از میان اعضای هیئت علمی آنها معرفی شده است, دانشگاه تهران با 42 استاد در صدر است.

وی در ادامه گفت:‌ پس از آن دانشگاه شهید بهشتی با 24 استاد، دانشگاه صنعتی شریف با 22 استاد، دانشگاه فردوسی مشهد با 22 استاد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با 21 استاد، دانشگاه اصفهان با 21 استاد، دانشگاه صنعتی اصفهان 21 استاد و دانشگاه تربیت مدرس نیز با 19  استاد در جایگاه بعدی  هستند.

دکتر رستمی ابوسعيدي افزود: حداقل امتیاز لازم برای معرفی به وزارت علوم به عنوان اعضای هیئت علمی نمونه با مرتبه استادی 210 و برای دانشیارها 185 امتياز است که در زمینه های آموزشی ،پژوهشی، اجرایی و فرهنگی مورد ارزیابی قرار مي گيرند .

روابط عمومی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري

16/06/94

بازديد کل : 2232106 نفر   - 378843 ip   بازديد امروز : 560 نفر   - 207 ip   بازديد ديروز : 2901 نفر   - 470 ip   آنلاين : 11 نفر