سه شنبه 30 مرداد 1397

فراخوان جذب اعضای هیئت علمی

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی  وزارت علوم گفت:همزمان با رونمایی از سامانه جدید،  فراخوان جذب اعضای هیئت علمی از ششم شهریورماه آغاز می شود و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی از 6  تا 14 شهریورماه می توانند  نیازمندی خود را برای جذب اعضای هیئت علمی در رشته های مختلف در این سامانه ثبت  کنند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا رضوان طلب گفت:متقاضیان جذب اعضای هیئت علمی می توانند از تاریخ 21شهریورماه 94الی 4 مهرماه94 وارد سامانه جذب اعضای هیئت علمی شده و مشخصات و اولویت های مورد نظر خودرا درج نمایند.

وی تاکید کرد: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به مدت سه ماه فرصت دارند تا پرونده متقاضیان را بررسی و نتیجه را به مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم و متقاضی اعلام کنند و این مرکز نیز در صورت تکمیل بودن پرونده ارسال شده ، به طور میانگین در 28 روز نظر خودرا اعلام می کند.

دکتر رضوان طلب با اشاره به رونمایی از سامانه جدید  مرکز جذب اعضای هیئت علمی  در تاریخ 6شهریورماه 94در سالن تشریفات آستان قدس رضوی گفت: این سامانه هوشمند است و  تمام اقدامات صورت گرفته در خصوص پرونده متقاضی را به اطلاع وی می رساند.

وی در تشریح فرآیند بررسی متقاضیان جذب اعضای هیئت علمی گفت: چندین برابر ظرفیت مورد تقاضا در هریک از رشته های تحصیلی به گروه های آموزشی دانشگاه ها معرفی می شود و پس از مصاحبه علمی با این افراد و انجام  استعلام های مورد نیاز پرونده در اختیار هیئت اجرایی جذب دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی قرار می گیرد و در نهایت این پرونده ها به مرکز جذب اعضای هیئت علمی ارسال می شود تا در خصوص رعایت فرآیندهای قانونی بررسی شکلی شوند .

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم  اظهار داشت : در صورت اعتراض متقاضیانی که در اولویت جذب به عنوان اعضای هیئت علمی قرار نگرفته اند ، پرونده در هیئت اجرایی دانشگاه محل تقاضا و با حضور نمایندگان مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم بررسی و نتیجه به متقاضی اعلام می شود ، همچنین امکان طرح  اعتراض در هیئت مرکزی جذب و  هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز وجود دارد.

وی در تشریح عملکرد مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم گفت : به طور میانگین روزانه 300 نامه مربوط به این مرکز  در دبیرخانه مرکزی وزارت علوم ثبت می شود و میانگین روزانه  پرونده های وارده از دانشگاه ها 37 و پرونده های تکمیل شده در این مرکز و ارجاع شده به دانشگاه ها نیز 25 پرونده است.

دکتر رضوان طلب با اشاره به این که در دوره گذشته نظرات این مرکز از طریق پست عادی و در فاصله زمانی 25 روزه به متقاضی اعلام می شد گفت : هم اکنون نامه ها از طریق اتوماسیون اداری و کاملا برخط ارسال می شود.

وی افزود :در فاصله39 ماهه شهریورماه1389 تا دیماه 1392 ، تعداد 10330 پرونده در مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت که این تعداد در فاصله 19 ماهه دیماه 1392 تا تیرماه 94 13به 12955پرونده افزایش یافت در صورتی که تعداد نیروی انسانی به نصف و اعتبار مالی نیز به یک دهم دوره مذکور کاهش یافته است.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم اظهار داشت : در دوره گذشته فاصله توقف پرونده در این مرکز به طور میانگین 189 روز بوده است که هم اکنون این توقف بین 25 الی 30 روز است.

روابط عمومی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري

02/06/1394

بازديد کل : 2356416 نفر   - 404613 ip   بازديد امروز : 1091 نفر   - 133 ip   بازديد ديروز : 865 نفر   - 198 ip   آنلاين : 6 نفر