چهارشنبه 25 مهر 1397

جزئیات ترم تابستانی 95 دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه ‌ای به تشریح برنامه‌ های آموزشی دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی برای آن چه «استفاده بهینه از توان و قابلیت‌ های منابع انسانی، صرفه ‌جویی در زمان و استفاده از همه ظرفیت‌ ها و پتانسیل ‌های موجود» اعلام شده بخشنامه دوره تابستانی مقاطع مختلف خود را ابلاغ کرده است.

دکتر فرهاد حسین ‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه ‌ای خطاب به رئیسان واحدهای مراکز استان، واحدهای جامع مستقل، واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات برنامه ‌های آموزشی دوره تابستان این دانشگاه را تشریح کرد.

این دوره‌ های تابستانی بر اساس بخشنامه تقویم آموزشی، شامل 8 هفته آموزشی است و از 5 تیر شروع و تا 28 مرداد ادامه دارد. همچنین تعداد کل ساعت ‌های تدریس دروس نظری و عملی در دوره تابستان مشابه نیمسال ‌های اول و دوم است و واحدهای دانشگاهی موظفند درباره واحدهای درسی ارائه شده در دوره تابستان اطلاع‌ رسانی کنند.

بر اساس بخشنامه برگزاری امتحان جامع در دوره تابستان امکان ‌پذیر نیست.

آن‌ دسته از دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی هم که با حداکثر 12 واحد درسی فارغ ‌التحصیل می ‌شوند می‌ توانند همه این 12 واحد را در دوره تابستان بگذرانند.

ارائه درس ‌ها در دوره تابستان اختیاری است و دانشجویان مانند دو سال گذشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه ‌ای دامپزشکی می‌ توانند در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، حداکثر در دو واحد دانشگاهی با احتساب واحد مبدا، با معرفی واحد مبدا ثبت‌ نام کنند. البته برای این کار در دوره ‌های تحصیلات تکمیلی، دانشجو نیازمند موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی واحد مبدا است.

بر اساس بخشنامه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی آن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که واحد پایان ‌نامه گرفته ‌‌اند نیازی به تمدید پایان ‌نامه در دوره تابستان ندارند و تا پایان شهریور می‌ توانند از پایان ‌نامه خود دفاع کنند. گرفتن واحد پایان ‌نامه اما در دوره ‌های کارشناسی ارشد و دکتری‌ حرفه‌ای یا تخصصی در دوره تابستان امکان‌ پذیر نیست.

آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 پایان ‌نامه را همراه با درس گرفته ‌اند و نتوانسته ‌اند درس را در نیمسال دوم بگذرانند، اگر در دوره تابستان واحد درس را دوباره بگیرند تا پایان شهریور نمی‌ توانند از پایان‌ نامه دفاع کنند. این قبیل دانشجویان باید در نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 دوباره برای پایان‌ نامه ثبت‌ نام کنند.

بر اساس بخشنامه آموزانه اعضای هیات علمی تمام‌ وقت تا نیمه‌ وقت یا مدعو به تعداد ساعات تدریس در نیمسال تابستان، مشابه میزان آموزانه نیمسال‌ های اول و دوم است. آن دسته از اعضای هیات علمی تمام‌ وقت که در نیمسال ‌های اول و دوم سال تحصیلی دارای کمبود ساعت تدریس موظف باشند هم می‌ توانند به میزان کمبود ساعات تدریس در دوره تابستان، کمبود موظف تدریس را جبران کنند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.02.20

بازديد کل : 2410819 نفر   - 416787 ip   بازديد امروز : 418 نفر   - 51 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر