دوشنبه 19 آذر 1397

پایان ممیزی دوم رشته ‌محل‌ های دانشگاه آزاد تا پایان خرداد 95

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تعیین تکلیف وضع رشته محل ‌های دارای کمبود این دانشگاه تا پایان خرداد 95 خبر داد.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی به مهر گفت: «مهلت شورای عالی انقلاب فرهنگی برای رفع مشکلات برخی رشته ‌محل‌ های دانشگاه آزاد تا شهریور95 است اما دانشگاه برنامه دارد تا ۳۱ خرداد95 وضع این رشته ‌ها را تعیین تکلیف کند.»

او افزود: «ممیزی دوم رشته محل‌ های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است و در این دوره نیز در حال شناسایی کمبود های برخی از رشته ‌محل ‌های این دانشگاه هستیم.»

دکتر حسین‌زاده لطفی گفت: «برخی از رشته ‌محل های این دانشگاه دارای کمبودهایی هستند که اگر بعد از ممیزی دوم این رشته‌ محل‌ ها همچنان با مشکل مواجه باشند ظرفیت آن ها کاهش می ‌یابد یا صفر خواهد شد.»

او افزود: «ممیزی رشته محل‌ های دانشگاه به صورت مستمر انجام می شود و به طور مداوم وضع رشته محل‌ های این دانشگاه رصد و ارزیابی خواهد شد.»

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.02.19

بازديد کل : 2466681 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 152 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر