چهارشنبه 25 مهر 1397

جایگاه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طی دو سال و نیم گذشته با اقدامات صورت گرفته در حوزه علوم پزشکی دانشگاه شاهد ارتقای جایگاه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بودیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در دومین جشنواره آموزشی دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران که روز گذشته در بیمارستان بوعلی برگزار شد، با مقایسه وضعیت کنونی بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی با پیش از مدیریت جدید آن، گفت: تلاش دسته جمعی حوزه پزشکی از یک سو و راهبری های مدیریت فعلی دانشگاه آزاد از سوی دیگر باعث شد بیمارستان های این دانشگاه در غربالگری های مختلف وزارت بهداشت به امتیازات قابل قبولی دست یابد.

وی افزود: پیش از مدیریت دکتر میرزاده بر دانشگاه آزاد اسلامی، حدود 70 رشته محل حوزه پزشکی دچار توقف پذیرش یا اخطار از سوی وزارت بهداشت بود. بیمارستان ها نیز از شرایط نامناسبی برخوردار بودند که با درایت و بردباری مدیریت فعلی دانشگاه آزاد توانستیم ارتباطمان را با وزارت بهداشت بهبود بخشیم و به دنبال چاره جویی باشیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که تأمین هیات علمی، بازسازی و تأمین فضاهای مناسب آموزشی از الزامات اخذ مجوزهای وزارت بهداشت بود، گفت: طی دو سال و نیم گذشته با اقدامات صورت گرفته در حوزه پزشکی به ویژه در بخش عمرانی، بسیاری از بیمارستان های دانشگاه در اعتباربخشی های درمانی وزارت بهداشت، امتیازات درخوری دریافت کردند.

دکتر ابطحی در ادامه تصریح کرد: بیمارستان های شاه ولی یزد، خاتم الانبیاء شاهرود، آریا و 22 بهمن مشهد، اصفهان کلینیک، بوعلی و امیرالمؤمنین تهران، هفت بیمارستانی هستند که در جریان اعتباربخشی درمانی اخیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی به بیمارستان های درجه یک کشوری تبدیل شده اند که این مهم با حداقل هزینه صورت گرفته است.

وی افزود: اعتباربخشی آموزشی بین المللی واحدهای دانشگاهی مجری رشته های علوم پزشکی از جمله اهدافی است که در دست اقدام بوده و در نظر داریم این طرح را در واحد علوم دارویی تهران به عنوان پایلوت انجام دهیم.

وی در خصوص جذب هیأت علمی در حوزه پزشکی گفت: پس از دریافت مجوز جذب هزار عضو هیأت علمی از ریاست دانشگاه و اعلام فراخوان، در دور اول برای 217 نفر متقاضی واجد شرایط مجوز عقد قرارداد صادر شد و در دومین فراخوان نیز برای 186 نفر متقاضی مجوز مذکور در مرحله صدور است.

دکتر ابطحی با اشاره به ارتقای کیفی این حوزه خاطرنشان کرد: میزان قبولی دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون علوم پایه و پیش کارورزی بیش از 94 درصد است که این رقم از دانشگاه های دولتی نیز پیشی گرفته است.

وی همچنین از توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: با پیگیری های مسئولان دانشگاه موفق شدیم برای برخی از واحدهای دارای رشته های علوم پزشکی مجوز کارشناسی ارشد رشته پرستاری که بسیار موردنیاز جامعه است، دریافت کنیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص برنامه های این حوزه در سال 95 گفت: ارتقا آموزش، توانمند سازی اساتید، ورود به صحنه بین الملل و جذب دانشجویان خارجی از برنامه های این معاونت به شمار می رود.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.02.14

بازديد کل : 2410715 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 314 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر