دوشنبه 19 آذر 1397

روند بررسی پرونده متقاضیان جذب هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اتمام مهلت ثبت‌ نام در فراخوان جذب هیات علمی علوم پزشکی این دانشگاه در تاریخ 4 اردیبهشت95، از ثبت ‌نام 1539 نفر متقاضی در این دوره از فراخوان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در این دوره از فراخوان تقریبا از سوی همه واحدهای مجری علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام نیاز انجام شده و متقاضیان در سامانه جذب هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس http://jazb.med.iau.ir ثبت ‌نام کرده و پرونده‌ ها به صورت الکترونیکی و مستقیم در دسترس واحدهای مجری علوم پزشکی قرار داده شد تا هر واحد دانشگاهی پرونده ‌های الکترونیکی متقاضیان واحد دانشگاهی خود را مشاهده و بررسی کند.

دکتر ابطحی ادامه داد: «در بخشنامه ‌ای که از سوی این معاونت در تاریخ 4 اردیبهشت 95 ابلاغ شد، واحدهای دانشگاهی مجری علوم پزشکی باید حداکثر ظرف مدت 10 روز نسبت به بررسی اولیه و تشکیل پرونده متقاضیان و ارسال مدارک آن ها به هیات اجرایی استان ‌ها اقدام کنند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق تاکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره سرعت در انجام فرایند جذب هیات علمی ظرف حداکثر مدت 140 روز، خواستار بررسی صلاحیت علمی و عمومی در اسرع وقت توسط هیات اجرایی جذب استان ‌ها شد.

او افزود: «نتایج پس از بررسی در هیات اجرایی جذب استان ‌ها، در شورای جذب و بورس علوم پزشکی واقع در حوزه این معاونت مطرح می‌شود.»

دکتر ابطحی به بخشنامه 10/105087 تاریخ 93/12/2 ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه اشاره کرد و گفت: «واحدهای دانشگاهی می ‌توانند در صورت لزوم با افرادی که دارای شرایط اولیه و عمومی جذب هستند، قرارداد همکاری یک ساله منعقد کنند تا در این مدت، بررسی‌ های نهایی پرونده متقاضیان توسط دانشگاه و امور هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شود.»

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.02.07

بازديد کل : 2466788 نفر   - 432034 ip   بازديد امروز : 259 نفر   - 65 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 4 نفر