چهارشنبه 25 مهر 1397

هیات عالی تجدید نظر موضوع ماده واحده مصوبه 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی

اولین جلسه هیات عالی تجدیدنظر موضوع ماده واحده مصوبه 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حضور دکتر داوری اردکانی، دکتر جاسبی و دکتر مخبر دزفولی نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر اعضا برگزار شد.

مصدق دبیر جلسه هیات عالی تجدیدنظر در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بر اساس مصوبه 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمات هیات ها و کمیته های تخصصی دانشگاه در خصوص اموری که شان علمی، آموزشی و پژوهشی دارند قابل طرح در مراجع قضایی نبوده و لازم است اعتراضات در شورای عالی تجدیدنظر مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

مصدق با بیان این که در اولین جلسه هیات عالی تجدیدنظر شیوه نامه اجرایی رسیدگی و تجدیدنظرخواهی از آراء و تصمیمات هیات ها و کمیته ها پس از بررسی دقیق اعضا به اتفاق آرا تصویب شد، گفت: این شیوه نامه ملاک و مبنای تشکیل جلسات و نحوه رسیدگی و صدور حکم از سوی هیات عالی تجدیدنظر است.

وی افزود: در ساختار و تشکیلات هیات عالی تجدیدنظر، کارگروه های تخصصی در زمینه های مختلف با حضور اعضای هیات علمی در مرتبه دانشیاری پیش بینی شده که رسیدگی هیات را دقیق و کارشناسانه می کند.

مصدق با بیان این که بر اساس این شیوه نامه مهلت اعتراض به آراء و تصمیمات قطعی هیات ها و کمیته های علمی دانشگاه سه ماه از تاریخ ابلاغ است، افزود: در ادامه جلسه پرونده انضباطی تعدادی از دانشجویان رسیدگی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

گفتنی است مجری مصوبه 630 و 763 شورای عالی انقلاب فرهنگی، علاوه بر دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت می باشند.

لازم به ذکر است اعضای هیات عالی تجدید نظر دانشگاه آزاد اسلامی عبارتند از دکتر میرزاده رئیس جلسه هیات عالی تجدیدنظر، دکتر مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو جلسه هیات عالی تجدیدنظر، دکتر داوری اردکانی و دکتر جاسبی عضو جلسه و منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر افتخار جهرمی، دکتر شمس و دکتر شیخ الاسلامی به عنوان عضو و منتخب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مصدق عضو و دبیر جلسه.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.01.31

بازديد کل : 2410859 نفر   - 416788 ip   بازديد امروز : 458 نفر   - 52 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر