چهارشنبه 25 مهر 1397

آمارهایی درباره دانشگاه آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده ،ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، در خصوص تاریخچه، وضعیت، امکانات و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی آمارهایی را بیان کرد.

وی با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی تمامی رشته ‌ها اعم از علوم پایه، علوم پزشکی، علوم انسانی و علوم مهندسی از پایه تا دکتری تخصصی تدریس می‌شوند و به لحاظ شاخص H و نیز گزارش تامسون رویترز و پایگاه بین المللی ESI، این دانشگاه جزو 200 دانشگاه برتر جهان از نظر مشارکت در تولید جهانی علم است و رتبه 187 دنیا را دارد.

وی افزود: حدود 40 درصد کل دانشجویان ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند و 50 درصد از کل فارغ ‌التحصیلان دانشگاه های ایرانی، دانش ‌آموخته این دانشگاه هستند.

دکتر میرزاده به آموزش پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: 90 واحد از 400 واحد این دانشگاه، مجری رشته ‌های علوم پزشکی هستند و رشته های پزشکی، پرستاری و سایر رشته‌های مرتبط، در 15 بیمارستان و مرکز پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تدریس می‌شود.

دکتر میرزاده با بیان این که بودجه دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری معادل 3 میلیارد دلار است، تصریح کرد: بودجه دانشگاه از طریق شهریه دانشجویان، مشارکت با صنایع و اقتصاد دانش بنیان تأمین می‌شود.

وی به پتانسیل‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: 11میلیون مترمربع فضای مسقف، 11هزار کارگاه و آزمایشگاه و حدود 40میلیون مترمربع محوطه، همگی بدون کمک دولت تامین شده است.

دکتر میرزاده با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی دارای 4 واحد و یک دفتر بین‌المللی در خارج از کشور است، به تأسیس شبکه همکاری‌ های دانشگاهی بین‌المللی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و ابراز امیدواری کرد این دانشگاه بتواند در آلمان دفتری را تأسیس کند.

وی یکی از اهداف تأسیس این دفاتر را آشنا کردن جهانیان با زبان و ادبیات فارسی و فرهنگ و هنر ایرانی- اسلامی دانست و اعلام آمادگی کرد که پس از تأسیس دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در میلان ایتالیا، دفتر بعدی در یکی از دانشگاه‌ های آلمان تأسیس شود.

دکتر میرزاده به حضور واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در این شبکه نیز اشاره کرد و گفت: امکان آموزش الکترونیکی و از راه دور برای دانشجویان نیز در این شبکه فراهم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مذاکرات سازمان سما با دانشگاه کلن آلمان در زمینه آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارت محور، اعلام کرد طبق اعلام معاون اول رئیس‌جمهور ایران، دولت نیز از چنین تفاهم‌ هایی استقبال و پشتیبانی می‌کند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.01.30

بازديد کل : 2410767 نفر   - 416783 ip   بازديد امروز : 366 نفر   - 47 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 11 نفر