چهارشنبه 25 مهر 1397

راه اندازی سامانه استعلام اینترنتی دانشنامه های فارغ التحصیلان دانشگاه‌ آزاد

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از فراهم شدن امکان استعلام اینترنتی مدارک فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طه هاشمی گفت: در راستای استفاده بهینه از توان و قابلیت های دانشگاه‌ آزاد اسلامی و صدور مدرک معتبر فراغت از تحصیلی، معاونت دانشجویی و فرهنگی با هدف حذف بروکراسی و سرعت بخشی به روند صدور تاییدیه های تحصیلی اقدام به راه اندازی سامانه استعلام اینترنتی دانشنامه های فارغ التحصیلان در سایت این معاونت کرده است.

وی در خصوص نحوه استفاده از این سامانه توسط معاونان دانشجویی و فرهنگی واحدها گفت: معاونان دانشجویی و فرهنگی واحدها باید پست الکترونیکی و شماره تلفن همراه خود را به همراه نام کاربری و رمز عبور پیشنهادی، جهت استفاده از سامانه فوق به مدت یک ماه از زمان ابلاغ بخشنامه به صورت محرمانه به اداره کل امور دانش آموختگان معاونت دانشجویی و فرهنگی اعلام نمایند.

دکتر طه هاشمی خاطر نشان کرد: طبق مصوبه هیات رییسه دانشگاه، جهت یکپارچه سازی پاسخ گویی به استعلام اینترنتی گواهینامه های موقت که اطلاعات آن ها در سامانه مذکور موجود نیست، واحدهای دانشگاهی موظفند با هماهنگی اداره کل امور دانش آموختگان معاونت دانشجویی و فرهنگی نسبت به راه اندازی سامانه اینترنتی گواهینامه های موقت در سایت اینترنتی واحد دانشگاهی اقدام کنند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.01.30

بازديد کل : 2410730 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 329 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر