چهارشنبه 25 مهر 1397

سهم دانشگاه آزاد در بین 2.5 درصد برتر دانشجویان پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشبختانه 7 بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته در اعتباربخشی بیمارستانی، درجه اول را کسب کرد.

وی به افتخارات حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: سهم دانشگاه آزاد اسلامی در بین 2.5 درصد برتر دانشجویان پزشکی در سال گذشته به 22 نفر رسیده که پیش از این میزان آن 6 نفر بوده است. همچنین توانستیم در داروسازی بالاترین رتبه کشوری را کسب کنیم.

دکتر ابطحی به تقویت جایگاه دفاتر EDC و EDO اشاره کرد و گفت: بهترین مشاوران، دانشجویان هستند که باید براساس EDC در برنامه ها مشارکت کنند.

معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان اظهار داشت: سهم دانشگاه آزاد اسلامی در المپیاد دانشجویی از 6 نفر به 60 نفر افزایش یافته است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.01.18

بازديد کل : 2411003 نفر   - 416795 ip   بازديد امروز : 602 نفر   - 59 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 8 نفر