سه شنبه 27 آذر 1397

شرايط پرداخت حق مهارت به كاركنان ديپلم و فوق ديپلم دانشگاه آزاد

در آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394 با دستور دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برقراری حق مهارت کارکنان دیپلم و فوق دیپلم تصویب و در قالب بخشنامه ای ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، این تصمیم در راستای عدالت استخدامی و با تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر توجه و اهتمام به خدمات و زحمات کارکنانی که جزء نسل اول و پایه گذار دانشگاه آزاد اسلامی بوده و علی رغم داشتن توانایی های بالا فرصت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را نداشته اند، گرفته شده است.

به موجب این بخشنامه آن دسته از کارکنان دارای مدارک فوق دیپلم و دیپلم که مشمول این طرح خواهند شد ( افراد دیپلم با حداقل ده سال و فوق دیپلم با حداقل هشت سال سابقه مورد قبول در دانشگاه) تا 50 درصد از مجموع سه آیتم (حقوق مبنا، حق سنوات و فوق العاده شغل) را به عنوان حق مهارت از ابتدای سال 1395 دریافت خواهند کرد.

همچنین مقرر شد واحدها و مراکز آموزشی در صورت وجود اعتبار لازم و همچنین تصویب شورای دانشگاه استان نسبت به پرداخت حق مهارت بر اساس مفاد بخشنامه مصوب هیات رئیسه دانشگاه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است در همین راستا با ابلاغ بخشنامه برقراری حق تخصص کارکنان در اوایل سال جاری به کلیه کارکنان تمام وقت غیر عضو هیات علمی دانشگاه (اعم از رسمی، قراردادی کار معین) شاغل در مشاغل کارشناسی که دارای مجوز استخدام از سازمان مرکزی و شورای اداری و مالی دانشگاه بوده و در مشاغل تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی مشغول به فعالیت بودند ، از تاریخ 94/7/1 حق تخصص به میزان حداکثر 50 درصد از مجموع سه آیتم (حقوق مبنا، حق سنوات و فوق العاده شغل) تعلق گرفت.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394.12.26

بازديد کل : 2480213 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 818 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر