دوشنبه 19 آذر 1397

همه واحدهای حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد دارای مجوز هستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید علی ابطحی ، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ،به تعاملِ خوب بین حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: «هیچ واحدی را در حوزه علوم پزشکی نداریم که مجوز نداشته باشد. همه واحدهای ما قانونی هستند و واحد غیرقانونی نداریم.»

وی گفت: «پیش از این ۶ بیمارستان این دانشگاه دارای رتبه «درجه یک» شدند و امروز اعلام شد بیمارستان دیگری «درجه یک» شده است. خوشبختانه با تلاش دفتر خدمات سلامت، برای ارتقاي کیفیت در بخش درمان و بالینی، این ۷ بیمارستان دانشگاه درجه یک شدند و درجه این بیمارستان‌ ها با بیمارستان‌ هایی با سابقه هفتاد هشتاد سال برابری می‌کنند.»

برنامه‌های سال آتی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه برخی از اقدامات این حوزه در سال آتی اشاره کرد و گفت: «از برنامه این حوزه در سال ۹۵، در درجه اول، پیگیری EDO در واحدهای مجری علوم پزشکی است. برنامه بعدی این حوزه، پیگیری و انجام اعتباربخشی آموزشی است؛ که از واحد علوم دارویی آن را آغاز شده و ادامه خواهد داشت.»

وی برنامه دیگر که در حال انجام است، المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت: «برگزاری این المپیاد در دانشگاه آزاد اسلامی تراز ما را در کشور معلوم می‌کند و جایگاه ما مشخص می‌شود.»

دكتر ابطحی بیان کرد: «اکنون دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۹۶ واحد مجری علوم پزشکی (دارای دانشکده‌های پرستاری، پزشکی، داروسازی و دندان پزشکی)؛ ۱۰۰ رشته در رشته پرستاری، مامایی و پیراپزشکی؛ حدود ۱۰ هزار دانشجوی ورودی در هر سال و مجموعا حدود ۷۰ هزار دانشجو دارد که این تعداد، آمار بالایی است. بنابراین تصمیم گرفتیم نخستین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را مستقلا در سال آینده برگزار و دانشجویان ممتاز به المپیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی کنیم.»

وی گفت: «خوشبختانه امسال سهمیه دانشگاه آزاد اسلامی در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افزایش داشته است.»

دكتر ابطحی دانشجویان علوم پزشکی این دانشگاه را دانشجویانی شایسته برشمرد و گفت: «هرساله حدود ۲۵ تا ۳۰درصد دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی در رشته‌های تخصصی وزارت بهداشت پذیرفته می‌شوند و درصد بالای قبولی ما در سال ۹۴ در دوره دستیاری، نشان از موفقیت دانشجویان این حوزه است.»

ایجاد شرایط مناسب در واحد قشم دانشگاه آزاد

دکتر سید علی ابطحی ، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ، از ایجاد شرایط مناسب در واحد قشم برای تحصیل دانشجویان خبر داد و گفت: «برای آموزش بالینی دانشجویان در قشم تفاهم نامه‌ای با بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی تامین اجتماعی منعقد شده است و در اوایل سال آینده از وزارت بهداشت دعوت می‌شود تا از این واحد بازدید به عمل آورد.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بر تکریم ارباب رجوع و استقبال از شاکیان توسط همکاران این حوزه تاکید کرد و گفت: «سخنان ارباب رجوع و شاکیان را صبورانه بشنوید زیرا آن‌ها مشاورانی هستند که نکات آموزنده‌ای می‌گویند و تا جایی که خلاف قانون نباشد آن‌ها را یاری کنید.»

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394.12.25

بازديد کل : 2466711 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 182 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 4 نفر