چهارشنبه 25 مهر 1397

اعتباربخشی بین‌المللی دانشگاه آزاد واحد علوم دارويي

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی از اعتباربخشی بین المللی در واحد علوم دارویی خبر داد و گفت: همچنین در راستای توسعه کمی و کیفی دانشگاه اولین قدم ها در بحث اعتبار بخشی بین المللی و پذیرش دانشجوی خارجی در واحد علوم دارویی با همکاری معاونت پزشکی دانشگاه صورت گرفته است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی از کسب مجوز 2 دانشکده علوم دارویی و 3 دانشکده دندان پزشکی خبر داد و افزود: در دوسال گذشته تعامل خوبی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت که حاصل آن افزایش ظرفیت های پذیرش، اعتبارسازی و اعتبار بخشی همانند سایر دانشگاه ها بود.

پذیرش40 درصد از فارغ التحصیلان در آزمون دکتری تخصصی داروسازی

دكتر رضایت با بیان این که امسال فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور تاثیرگذار بودند، گفت: امسال تعداد قابل توجهی از پذیرفته شدگان در آزمون های تخصصی و فوق تخصصی را دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل می دادند و برای اولین بار بیش از 40 درصد پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی داروسازی فارغ التحصیل واحد علوم دارویی بودند.

وی همچنین به کسب درآمد خارج از شهریه اشاره کرد و افزود: همچنین در راستای سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر کسب درآمد خارج از شهریه اقدامات بسیاری از جمله راه اندازی 3 داروخانه شهری فعال و مدیریت 3 داروخانه بیمارستانی صوت گرفته است.

دكتر رضایت همچنین از اعتبار بخشی بین المللی در واحد علوم دارویی خبر داد و گفت: همچنین در راستای توسعه کمی و کیفی دانشگاه اولین قدم ها در بحث اعتبار بخشی بین المللی و پذیرش دانشجوی خارجی در واحد علوم دارویی با همکاری معاونت پزشکی دانشگاه صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در واحد علوم دارویی خوشبختانه حرکات رو به جلو خوبی اتفاق افتاده که حاصل همکاری این واحد و حمایت های مدیریت کلان دانشگاه است. برای اولین بار در امتحانات جامع علوم پایه رشته علوم دارویی بالاترین رتبه دانشجویان این واحد کسب کردند 35 رشته دارا است که 30 تای آن تحصیلات تکمیلی است. رشد 20 درصدی پذیرش دانشجو و انتشار 250 مقاله که عمده آن ISI بوده. در مسابقات کشوری و داخل دانشگاهی غرفه واحد علوم دارویی جزوه برترین ها در بحث پیش محصول بوده است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394.11.27

بازديد کل : 2410740 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 339 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر