دوشنبه 19 آذر 1397

عدم افزایش شهریه ثابت دانشجویان موجود غیرپزشکی دانشگاه آزاد در سال 95

یکی از سیاست های مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ایجاد منابع مالی جدید و درآمدهای غیرشهریه ای و همچنین افزایش جاذبه رشته های دانشگاهی، این بود که شهریه ثابت دانشجویان موجود در رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 95 همانند سال 94 هیچ گونه افزایشی نخواهد داشت و شهریه متغیر دانشجویان موجود (به جز رشته های غیرپزشکی) تا 15 درصد افزایش می یابد، البته نکته مهم این است که این اختیار به کمیسیون دائمی هیات امنای استان داده شد که براساس میزان تقاضای رشته های استان، افزایش شهریه را کمتر از ١٥درصد نیز در نظر بگیرند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394.11.27

بازديد کل : 2466656 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 127 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر