چهارشنبه 25 مهر 1397

عدم افزایش شهریه ثابت دانشجویان موجود غیرپزشکی دانشگاه آزاد در سال 95

یکی از سیاست های مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ایجاد منابع مالی جدید و درآمدهای غیرشهریه ای و همچنین افزایش جاذبه رشته های دانشگاهی، این بود که شهریه ثابت دانشجویان موجود در رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 95 همانند سال 94 هیچ گونه افزایشی نخواهد داشت و شهریه متغیر دانشجویان موجود (به جز رشته های غیرپزشکی) تا 15 درصد افزایش می یابد، البته نکته مهم این است که این اختیار به کمیسیون دائمی هیات امنای استان داده شد که براساس میزان تقاضای رشته های استان، افزایش شهریه را کمتر از ١٥درصد نیز در نظر بگیرند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394.11.27

بازديد کل : 2410713 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 312 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 8 نفر