چهارشنبه 25 مهر 1397

بررسی اجرای طرح تجمیع 3 دانشگاه آزاد در استان تهران

دکتر میرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، از آغاز اجرای طرح تجمیع 3 با هدف کاهش بوروکراسی و حذف فرایندهای غیرضروری در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در این جلسه با اشاره به دغدغه های آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات موسس و هیات امنای درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از نگرانی های ایشان که هنوز در دانشگاه مرتفع نشده بحث بوروکراسی در دانشگاه است. متاسفانه سرعت انجام امور در بخش های مختلف متناسب با سازمانی با شأن دانشگاه آزاد اسلامی نیست.

وی افزود: به این ترتیب می توان استان تهران را به بخش های جنوب، شمال، غرب و شرق تقسیم کرده و با کاهش حجم فرایندها به روند انجام امور تسریع بخشید.

دکتر میرزاده با تاکید بر این که طرح تجمیع 3 دیگر فرایندی فیزیکی نیست، خاطر نشان کرد: هدف از اجرای این طرح که از سال آینده(95) آغاز می شود، کاهش فرایندها، حذف مراحل غیر ضروری، ایجاد وفاق و هماهنگی بیشتر در امور دانشگاه است.

وی افزود: با سیستم اتوماسیون اداری و کاهش مراحل غیرضروری باید ساز و کارها در دانشگاه چابک و سریع صورت گیرند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/27

بازديد کل : 2410935 نفر   - 416792 ip   بازديد امروز : 534 نفر   - 56 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر