چهارشنبه 25 مهر 1397

ممیزی مشترک رشته محل های جدید دامپزشکی دانشگاه آزاد

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به منظور بررسی و رفع ابهام های به وجود آمده در خصوص وضعیت رشته محل های دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه ای با حضور روسای سازمان نظام دامپزشکی و جامعه دامپزشکی ایران در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سرویس دانشگاهی ایسنا در خصوص این جلسه گفت: به منظور رفع ابهام های به وجود آمده در خصوص ایجاد رشته محل های جدید دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه ای با روسای سازمان نظام دامپزشکی و جامعه دامپزشکی ایران در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و افزود: به منظور حفظ کیفیت و رعایت استانداردهای آموزش عالی، مقرر شد کارگروهی متشکل از نماینده دانشگاه آزاد اسلامی، جامعه دامپزشکی ایران، سازمان نظام دامپزشکی ایران و نماینده گروه دامپزشکی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری تشکیل شود.

دكتر حسین زاده لطفی با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی همواره اعتقاد به رعایت کیفیت و استانداردهای وزارت علوم داشته و دارد گفت: پس از ممیزی این کارگروه از واحدهای متقاضی ایجاد رشته محل های جدید دامپزشکی و با توجه به پتانسیل ظرفیت این رشته محل ها نتایج بررسی جهت تصویب و تایید نهایی به رییس دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می شود.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394.11.24

بازديد کل : 2410842 نفر   - 416787 ip   بازديد امروز : 441 نفر   - 51 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 3 نفر