دوشنبه 19 آذر 1397

دستگیري متهمان راه ‌اندازی سایت‌ جعلی دانشگاه آزاد واحدهای ورامین و کرمان

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با شکایت و پیگیری دانشگاه آزاد اسلامی باند جعل مدارک دانشگاه کشف و منهدم شد.متهمان با راه‌اندازی سایت‌ جعلی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای ورامین و کرمان، طعمه های خود را شناسایی و از آن ها کلاهبرداری می‌کردند.

تحقیقات پلیس فتا خراسان رضوی برای دستگیری این باند زمانی آغاز شد که شکایتی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار مأموران قرار گرفت. در متن این شکایت آمده بود که افرادی با راه‌اندازی سایتی شبیه سایت دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام به پذیرش دانشجو کرده و در ازای فروش مدارک تحصیلی در مقاطع مختلف دانشگاهی، از آن ها مبالغ هنگفتی دریافت کرده‌اند.

با شروع تحقیقات پلیسی و بررسی‌های تخصصی، کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند فردی را که اقدام به طراحی این سایت‌ها کرده، شناسایی کنند. این فرد خانم مهندس جوانی بود که خبر نداشت از سایت‌هایی که او طراحی کرده، برای کلاهبرداری استفاده شده است.

خانم مهندس در این خصوص گفت: با تغییر یک حرف کوچک در آدرس اینترنتی سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، سایتی مشابه آن طراحی کردم. این سایت به‌گونه‌ای بود که همه امکانات سایت اصلی را داشت و اگر کسی به آدرس آن دقت نمی‌کرد، به جای ورود به سایت اصلی، وارد آن سایت می‌شد. من خبر نداشتم که از این سایت برای کلاهبرداری استفاده می شود. پس از مدتی از من خواسته شد سایتی مشابه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان هم طراحی کنم و من هم این کار را انجام دادم تا این که پس از مدتی، دستگیر شدم.

با اطلاعاتی که از مهندس جوان به ‌دست آمده بود، تحقیقات برای دستگیری سایر اعضای این باند ادامه یافت و کارآگاهان موفق شدند برخی دیگر از متهمان را نیز دستگیر کنند اما سردسته باند همچنان فراری بود .تحقیقات برای دستگیری این مرد ادامه داشت تا این که مخفیگاه وی نیز از سوی مأموران پلیس فتا شناسایی و او هم در مشهد دستگیر شد.

متهم اصلی پرونده در بازجویی‌ها به فریب خانم مهندس جوان اعتراف کرد و گفت که پس از راه ‌اندازی سایت‌های جعلی، اقدام به پذیرش دانشجو می‌کردند و با جعل انواع مهر و کلیشه‌های مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام به تهیه مدارک دانشگاهی تقلبی کرده و این مدارک را به طعمه‌هایشان می‌فروختند. سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتا خراسان رضوی با بیان این خبر گفت: 3متهم اصلی این پرونده 48، 28 و 41ساله هستند که یکی از آن ها دارای سابقه کیفری در جعل مدرک است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/25

بازديد کل : 2466796 نفر   - 432034 ip   بازديد امروز : 267 نفر   - 65 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 3 نفر