چهارشنبه 25 مهر 1397

درباره دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی

دکتر میرزاده، رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی، در مراسم تقدیر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی گفت: یکی از نمونه های موفق دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی است، چرا که زمینه ادامه تحصیل بسیاری از افرادی که به دلیل اشتغال نمی توانستند در کلاس حضوری شرکت کنند، را فراهم کرده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی، دکتر میرزاده واحد الکترونیکی را از واحدهای موفق دانست و گفت: از همان ابتدا به این نتیجه رسیدیم که این واحد به دلیل اهمیت و تاثیرگذاری باید در تشکیلات دانشگاه زیر نظر مستقیم رییس دانشگاه باشد و همچنین سند توسعه این واحد نیز به تصویب هیات رییسه دانشگاه رسید و مقرر شد تا همه معاونان دانشگاه کمک کنند تا اهداف این سند محقق شود.

وی اظهار داشت: خوشبختانه دکتر کشاورزی و معاونان همراه توانستند در تحقق اهداف این سند همکاری کند. به همین دلیل است که می توان گفت یکی از وجوه موفق مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی است.

میرزاده گفت: طبق آمار ارائه شده واحد الکترونیکی توانسته در این مدت تعداد دانشجویان خود را بیش از 10 برابر افزایش دهد که این آمار نشان می دهد که اگر مدیریت با برنامه حرکت کند و برای توسعه کار خود اهداف مشخص داشته باشد می تواند به موفقیت دست یابد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امیدواریم با توسعه روز افزون این واحد بتوانیم خدمات علمی، پژوهش و فناوری را در کشور توسعه دهیم و تا پایان برنامه ششم دانشگاه تعداد دانشجویان این واحد به 80 هزار نفر برسد.

وی با بیان این که واحد الکترونیکی خدمتی در راستای توسعه علمی کشور است، گفت: طی تفاهم نامه ای که با دکتر فرهادی وزیر علوم داشتیم مقرر شد تا همان طور که شورای گسترش آموزش عالی موافقت کرده دانشگاه های دولتی واحد الکترونیکی داشته باشند دانشگاه آزاد اسلامی نیز با همان ساز و کار مجری الکترونیک یکی از واحدهای بزرگ حضوری خود باشد.

دکتر میرزاده افزود: بر همین اساس واحد الکترونیک مجری برگزاری دوره های مجازی واحد تهران مرکز با بیش از 55 هزار دانشجو و 400 رشته مصوب شد، همچنین مدرک این واحد تفاوتی با مدارک حضوری نخواهد داشت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که هرچه جامعه ای فرهیخته تر باشد میزان ناهنجاری های آن کمتر است، گفت: بیش از 55 درصد از جمعیت کشورهای پیشرفته دارای تحصیلات تکمیلی هستند که این آمار در ایران کمتر از 15 درصد است که از این میزان سهم دانشگاه آزاد اسلامی با 5.5 میلیون فارغ التحصیل، 50 درصد فارغ التحصیلان کشور است.

دکتر میرزاده همچنین از آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان دائمی واحد الکترونیکی در پردیس علوم و تحقیقات در اسفندماه94 خبر داد.وی اظهار داشت: در نظر داریم جذب دانشجویان ایرانی خارج از کشور را در رشته هایی از قبیل هنر ایرانی اسلامی، تاریخ تمدن ایران و اسلام، زبان و ادبیات فارسی را توسعه دهيم و دفاتری را در کشورهای اروپای مرکزی ایجاد کنیم، که در همین راستا مذاکراتی با سفارتخانه های ایران و 20 نفر از رایزنان فرهنگی کشور صورت گرفته است.

رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی به اهداف راه اندازی این دفاتر اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی و اجرای طرح های تبادل استاد و دانشجو، اجرای پروژه های مشترک آموزشی و پژوهشی و جذب دانشجویان ایرانی و خارجی برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پیگیری ثبت نام ایرانیان مقیم خارج که متقاضی تحصیل در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی هستند از وظایف این دفاتر است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/25

بازديد کل : 2410901 نفر   - 416790 ip   بازديد امروز : 500 نفر   - 54 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 7 نفر