سه شنبه 27 آذر 1397

وضعيت علوم پزشكي در دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بیشترین آمار پذیرفته ‌شدگان در آزمون پزشکی مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است. این موضوع نشان می‌دهد دانشجویان علاقه ‌مند به تحصیل در این دانشگاه هستند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید علی ابطحی عصر روز گذشته در مراسم قدردانی از برگزیدگان آموزشی پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی رشد خوبی داشته است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی 15 دانشکده پزشکی، 5 دانشکده دندان پزشکی و 3 دانشکده داروسازی، حدود 90 رشته محل پرستاری، مامایی و رشته‌های دیگر و حدود 70 هزار دانشجو دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر این که ارتقای کیفی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه‌های رياست دانشگاه آزاد اسلامي است، افزود: در عرصه رقابت آموزشی ما باید برتری را حفظ کنیم و برای ارتقای کیفی باید توسعه متوازن در شاخه پزشکی ایجاد شود.

وی با بیان این که نخستین شرط ارتقای کیفی دانشگاه رشد هیات علمی است، گفت: در سال گذشته 200 هیات علمی جذب کردیم و امسال نیز 800 هیات علمی را در فراخوان اعلام کرده‌ایم و پیگیر هستیم که این تعداد را جذب کنیم تا شاخص نسبت هیات علمی به دانشجو اصلاح شود. معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: به دنبال این هستیم که در همه واحدها EDC را فعال کنیم و از این راه بر توانمندی هیات علمی بیفزاییم.

دكتر ابطحی با بیان این که حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در تولید و ارتقاي سلامت نقش بسزایی دارد، عنوان کرد: درست است که دانشگاه آزاداسلامی از نظر حاکمیتی و دولتی تکلیفی ندارد اما همین قدر که در دانشگاه آزاد آموزش داریم، درمان نیز انجام شده است.

وی با بیان این که باید از دانشجویان ارزیابی مستمر صورت بگیرد، گفت: المپیاد دانشجویی،‌ امتحانات جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و قبولی دانشجویان در امتحانات به عنوان ارزیابی انجام می‌شود.

وی با بیان این که بیشترین پذیرفته شدگان رشته‌های پزشکی در کشور مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار کرد: این موضوع نشان می‌دهد که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی علاقه‌‌ مند به تحصیل هستند و از فرصت‌های خودشان به نحو احسن استفاده می‌کنند که امیدواریم این درصد قبولی روز به روز رشد داشته باشد.

دكتر ابطحی افزود: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی با حدود 4 دهه سابقه در کنار دانشگاه‌هایی با سابقه 90 سال قرار گرفته است که این از افتخارات جامعه دانشگاه آزاد بوده که حدود 49 درصد تحقیقات در حوزه پزشکی است.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی هم در این مراسم با بیان این که جای خرسندی است که واحد علوم دارویی با 8 هزار و 700 متر فضای فیزیکی توفیقات زیادی را کسب کرده است، گفت:در واحد علوم دارویی رشته‌ای با عنوان مدیریت اقتصاد دارویی تدریس می‌شود که فارغ ‌التحصیلان این رشته قادر خواهند بود کارآفرینی کنند و به نوعی سربار دولت نباشند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/24

بازديد کل : 2480147 نفر   - 434923 ip   بازديد امروز : 752 نفر   - 308 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر