چهارشنبه 25 مهر 1397

درباره علوم پزشكي در دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از توسعه کیفی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی خبرداد و گفت: «این معاونت با جذب هیات علمی، پیگیری بحث پژوهش به صورت جدی و اعتباربخشی سعی دارد حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را از همه جهت توسعه دهد.»

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید علی ابطحی درباره برنامه‌های یک سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی بیان کرد: «معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی یک برنامه منسجم در توسعه علوم پزشکی داشته که مصوب هیات امنای دانشگاه بوده که سرلوحه این برنامه توسعه کیفی آموزش قرار دارد و در این قسمت برنامه‌ها با توجه به زمان‌بندی محقق شده است.»

دكتر ابطحی افزود: «برنامه‌های این معاونت برای توسعه کیفی در آموزش، جذب هیات علمی، توانمند‌سازی هیات علمی، طرح درس در گروه‌های آموزشی بوده که در جهت این موضوع در بیمارستان‌ها و واحدهای آموزشی علوم پزشکی رده‌های آموزشی، گروه‌ها و مسئولان آموزشی نیز مشخص شده است.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: «همچنین در کل کشور همه واحدهای مجری رشته‌های علوم پزشکی دفتر EDO راه‌اندازی کردند که زیر نظر یک هیات علمی به عنوان مسئول این مرکز و یک کارشناس به سرعت در حال فعالیت هستند تا اقداماتی که از قبل صورت گرفته و فعالیت‌های جدید را که طبق برنامه توسعه آموزش پزشکی و مصوبات جدید وزارت بهداشت پیگیری کنند. از طرفی مراکز در امر توانمند سازی هیات علمی پژوهش در آموزش و طرح درس برنامه ریزی کردند‌. همچنین EDC در سازمان مرکزی دانشگاه نیز مشغول به کار است که در حال حاضر همه واحدها در حال اجرای برنامه‌ها در این راستا هستند.»

او ادامه داد: «در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی مسئله اعتباربخشی سندی است که ارائه خدمات و شرایط را در بیمارستان‌ها به استانداردهای ملی مورد توافق وزارت بهداشت می‌رساند. در دو سال گذشته به صورت جدی برنامه اعتباربخشی در دانشگاه دنبال شده و خوشبختانه در 11 بیمارستان ملکی دانشگاه آزاد اسلامی در اعتباربخشی نتایج بسیار خوبی به دست آمده که شش بیمارستان نیز در این مورد توسط کارشناسان وزارت بهداشت ارزیابی شدند و در نهایت این 6 بیمارستان از نظر اعتباربخشی رتبه درجه یک گرفتند که این موضوع نشان‌دهنده ارتقای کیفی و رساندن بیمارستان‌ها به سطح انتظار مردم است.»

دكتر ابطحی خاطر نشان کرد: «بحث دیگری که در معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پیگيری شده، اعتباربخشی آموزشی است که وزارت بهداشت به تازگی بخشنامه‌ای هم در این مورد ابلاغ کرده اما چون کارشناسان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در تنظیم بخشنامه اعتباربخشی آموزشی در وزارتخانه شاغل بودند، دانشگاه از قبل این موضوع را آغاز کرده است.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این موضوع عنوان کرد: «قدم اول اعتباربخشی آموزشی ارزشیابی درونی است، که باید یک دانشکده یا موسسه درمانی آموزشی ارزیابی درونی شود، بخشنامه ي این موضوع تنظیم و به واحدهای مجری ابلاغ شد. همچنین واحدها گزارش این ارزیابی‌ها را به معاونت علوم پزشکی دانشگاه ارسال کردند و در نهایت 23 دانشکده پزشکی و داروسازی و حدود 90 رشته ‌محل دانشگاه آزاد اسلامی ارزشیابی شده‌اند که بعد از این موضوع ارزیابی‌های بخشنامه وزارت بهداشت نیز در دانشکده‌ها پیاده شد که در یک ماه آینده پایان سال 94 انجام می‌شود و تا سال 95 ادامه دارد.»

او با اشاره به اهمیت جذب هیات علمی در حوزه علوم پزشکی گفت:‌«معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه کیفی از سال گذشته تاکنون دو فراخوان جذب هیات علمی داده است. حوزه علوم پزشکی به گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی برای آموزش و درمان نیاز دارد، بنابراین پذیرش هیات علمی در این حوزه بسیار مهم و سخت است و متاسفانه اکثر مدارک شرکت‌کنندگان در تعهد وزارت بهداشت (است)که روند جذب را کند می‌کند، اما تاکنون حدود 200 نفر در حوزه علوم پزشکی برای همکاری جذب شده‌اند.»

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/24

بازديد کل : 2410739 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 338 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر