سه شنبه 27 آذر 1397

دانشگاه آزاد شاهرود بین ده دانشگاه آزاد برتر ایران در معیار آموزش

بر اساس گروه رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در معیار آموزشی بین ده دانشگاه آزاد برتر ایران و اول در استان سمنان قرار گرفت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دكتر سید حسین بدیعی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در این رابطه گفت: بنا بر اعلام سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور بر اساس شاخص‌ها و معیارهای مصوب ششمین نشست فوق‌ العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی که توسط خبرگان علم رتبه‌بندی، تهیه و تدوین شده‌اند، مورد رتبه‌بندی قرار گرفتند که دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود توانست رتبه دهم معیار آموزشی فهرست سال 93-1392 کشور را از آن خود کند.

بدیعی افزود: بر مبنای گزارشی که از سوی این پایگاه منتشرشده تنها 304 واحد از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایران واجد شرایط لازم جهت حضور در رتبه‌بندی ISC شدند و بدین ترتیب، این رتبه‌بندی جامع‌ترین جامعه آماری در بین رتبه‌بندی‌های صورت گرفته در دانشگاه‌های آزاد اسلامی را پوشش داده است.

وی در مورد چگونگی رتبه ‌بندی بعد آموزشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نیز بیان کرد: «این معیار رتبه ‌بندی ISC از طریق شاخص‌هایی چون اساتید پر استناد، اساتید دارای جایزه، نسبت اساتید به دانشجویان، نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ‌کل دانشجویان، دانشجویان دارای جایزه و برنده در المپیادهای بین‌المللی مورد محاسبه قرار می‌گیرد که واحد دانشگاهی شاهرود در این رنکینگ جزو ده دانشگاه (آزاد) برتر در کشور شناخته‌شده است.

دكتر بدیعی ضمن تبریک به اساتید، کارکنان و دانشجویان، اخذ این رتبه را از سوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود مهم توصیف و بیان کرد: در شاخص کلی که در لیست پایگاه معتبر ISC منتشرشده و شامل کلیه معیارها می‌شود نیز این دانشگاه توانسته است در بین 304 واحد دانشگاهی (آزاد) رتبه 21 را به خود اختصاص دهد که این نشان از موفقیت واحد شاهرود در تمامی ابعاد مورد بررسی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در ادامه افزود: در گزارشی که سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) منتشر کرده است در این رتبه‌بندی علاوه بر انتشار امتیازات کل و رتبه هر دانشگاه، امتیازات دانشگاه‌ها در معیارهای پژوهش، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات و فعالیت‌های اجتماعی-اقتصادی نیز بر روی وبگاه رتبه‌بندی در اختیار واحدهای مربوطه قرارگرفته که قسمتی از اطلاعات غیر پژوهشی موردنیاز رتبه‌بندی ISC توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تهیه ‌شده و در اختیار گروه رتبه‌بندی قرارگرفته و اطلاعات پژوهشی موردنیاز رتبه‌بندی دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور نیز توسط کارشناسان پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از پایگاه اطلاعاتی WOS تهیه‌شده است.

این در حالی است که بر اساس رنکینگ گروه تحقیقات جهانی سایماگو نیز که در سال گذشته منتشر شد، دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در بین یکصد دانشگاه و موسسه آموزش عالی برتر کشور قرار گرفت.

فهرست کامل نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های آزاد کشور بر روی وبگاه گروه رتبه ‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به آدرس http://ur.isc.gov.ir قرار دارد.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/24

بازديد کل : 2480166 نفر   - 434927 ip   بازديد امروز : 771 نفر   - 312 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 10 نفر