چهارشنبه 25 مهر 1397

نقص رشته‌های دانشگاه آزاد تا بهار 95 رفع می شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از جذب ۱۱ هزار عضو هیات علمی جدید در این دانشگاه خبر داد و گفت: تا بهار سال آینده(94) با جذب این تعداد عضو هیأت علمی دیگر رشته ناقصی نخواهیم داشت.

دکتر حمید میرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه آزاد اسلامی تا شهریور سال ۹۵ فرصت دارد تا اگر رشته ای نقصی داشت، آن را برطرف کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه کار جذب بیش از ۱۱ هزار عضو هیات علمی جدید با درجه دکتری ظرف دو سال گذشته انجام شد که تا پایان سال جاری 7100 نفر و تا پایان بهار 95 امر جذبشان قطعی می شود. از سوی دیگر حدود 14 هزار و 765 هیات علمی با درجه دکتری نیز به صورت تمام وقت در دانشگاه فعالیت می کنند. در این صورت تا پایان بهار آینده اعضای هیات علمی PH.D تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی به بالای 25 هزار نفر خواهد رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در حال حاضر نسبت استاد به دانشجو در کشور یک به ۶۹ است، این در حالی است که این نسبت در دانشگاه آزاد اسلامی یک به ۴۷ است.

وی ادامه داد: طبق برنامه آمایش دانشگاه آزاد اسلامی هدف ما این است که در پایان سال ۹۹ نسبت استاد به دانشجو را یک به ۳۷ و در سال ۱۴۰۴ این نسبت را به یک به ۲۷ برسانیم که با استانداردهای آموزش عالی در سطح بین المللی معادل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سئوال که چه تعداد رشته این دانشگاه دارای نقص است افزود: در حال حاضر آمار ندارم ولی با جذب همین ۱۱ هزار و ۵۳ نفر هیات علمی که فرایند جذب را طی می کنند و جذبشان تا پایان خرداد۹۵ به اتمام می رسد، ما دیگر رشته ي ناقصی نخواهیم داشت.

وی با بیان این که مراکز و واحدهای رشته هایی که دارای نقص بودند را یا ادغام کرده و یا منحل کردیم افزود: وقتی ما به دانشگاه آزاد اسلامی آمدیم، ۴۷۲ واحد و مرکز فعال بود اکنون این واحدها و مراکز به کم تر از ۴۰۰ رسیده است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/19

بازديد کل : 2410724 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 323 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر