سه شنبه 27 آذر 1397

سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن94 دانشگاه آزاد

دکتر بهروز دانشیان از انتشار سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن ماه94 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد .

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دكتر دانشیان با اعلام خبر انتشار سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن ماه94 دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴دوشنبه ۱۹ بهمن ماه94 از طریق سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی افزود: داوطلبان دوره بهمن ماه94 آزمون پیش درمانگاهی می توانند با مراجعه به سامانه فوق نسبت به مشاهده سوالات و کلید آزمون مذکور اقدام کنند. همچنین داوطلبان در صورت اعتراض به سوال یا کلید این آزمون می توانند حداکثر تا ساعت ۱۴روز چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه94 صرفاً از طریق همین سامانه نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر عدم امکان دریافت اعتراضات به صورت مکتوب، گفت: پس از پایان مهلت فوق هیچ گونه اعتراض در خصوص این آزمون پذیرفته نخواهد شد.

دكتر دانشیان ادامه داد: آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هر سال تحصیلی در دو نوبت شهریور و بهمن ماه ، در واحدهای دانشگاهی مجری رشته دکتری حرفه ای دامپزشکی برگزار می شود و نتایج این آزمون به واحدهای محل تحصیل دانشجویان این رشته اعلام خواهد شد.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/19

بازديد کل : 2480207 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 812 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر