دوشنبه 19 آذر 1397

بازنگری سرفصل‌های آموزشی و عنوان‌های درسی در دستور کار دانشگاه آزاد

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر کاهش بروکراسی و تسریع در امور گفت: در حوزه معاونت آموزشی سازمان مرکزی، اساس را بر تفویض اختیار به استان‌ها و دبیران هیأت امناها قرار دادیم.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی خاطرنشان کرد: تا چند روز آینده بخشنامه و دستورالعمل جدید کمیسیون موارد خاص آموزشی به استان ها ابلاغ خواهد شد که در آن بخش عظیمی از فرآیند جذب در استان‌ها به واحدها و مراکز استانی تفویض شده است.

این مسئول با بیان این که آیین‌نامه استخدام اعضای هیأت علمی نیمه‌ وقت هم به‌زودی ابلاغ خواهد شد، اظهار کرد: اعضای هیأت علمی تمام‌ وقت یک واحد دانشگاهی با مرتبه علمی و تجربه بالا در صورت دارا بودن شرایط و ضوابط اعلام‌شده، می‌توانند به  صورت نیمه ‌وقت در واحد دیگری همکاری کنند.

وی با تأکید بر ضرورت سنجش و نظارت بر امور آموزشی گفت: انتظار می‌رود با دستور‌العمل جدید ضمن تفویض اختیار بیشتر به دبیران هیأت امنای استانی، نظارت و دقت عمل بیشتری صورت گیرد. همچنین بازنگری سرفصل های آموزشی موجود و عنوان‌های دروس در دستور کار است.

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که دوره دوم ممیزی رشته‌ها در اسفند 94 انجام خواهد شد، گفت: مفاد بخشنامه جدید مجوز آزمون جامع با حد نصاب آزمون زبان به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

دكتر حسین‌زاده لطفی با تأکید بر ممنوعیت ادامه تحصیل کارکنان و اعضای هیأت علمی در واحدها و مراکز آموزشی محل خدمت خود، تصریح کرد: به جز تحصیل در مقطع دکتری پژوهش ‌محور، تحصیل در سایر مقاطع تحصیلی برای کارکنان در واحدهای دانشگاهی خود ممنوع است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/17

بازديد کل : 2466653 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 124 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر