دوشنبه 19 آذر 1397

مصوبات صد و چهل و هشتمین جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد

صد و چهل و هشتمین جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی گزارش کمیسیون شماره 1مطرح و در خصوص تسریع و رسیدگی به مشکلات اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران مقرر شد موضوع به شورای راهبردی معاونت پزشکی ارجاع و مکاتبه لازم از طریق معاون پزشکی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شود. همچنین کارگروهی متشکل از معاونت آموزشی، پزشکی، دانشجویی و فرهنگی تشکیل و مرکز هماهنگی امور استان ها شهریه استان ها را اعلام و گزارش مربوطه را اخذ کند.

همچنین در خصوص ادامه تحصیل تعدادی از اعضای هیات علمی مربی دانشگاه در مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور دانشگاه علوم پزشکی مقرر شد موضوع به معاونت پزشکی ارجاع و در خصوص مامور به تحصیل آن ها بررسی و تصمیم گیری شود.

در ادامه نامه معاون برنامه ریزی و امور دانش بنیان در خصوص ساعات موظفی اساتید در حوزه های فرهنگی، دانش بنیان و دوره های کوتاه مدت کاربردی مطرح و مقرر شد با توجه به این که عدم تکمیل ساعات موظفی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اصلی ترین موضوعات دانشگاه است، آمار دقیق رشته محل و اعضای هیات علمی که با این مشکل مواجه هستند از طریق مرکز سنجش و پذیرش و اداره کل امور هیات علمی استخراج و در جلسه بعدی مطرح شود.

نامه دبیر هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در خصوص غیر فعال شدن تعدادی از رشته محل ها در سطح این استان به علت کاهش تقاضای محلی مطرح و مقرر شد موضوع انتقال کل رشته و اعضای هیات علمی از یک شهر به شهر دیگر این استان به شورای گسترش دانشگاه ارجاع و جهت تایید نهایی به کمیسیون شماره 1 ارجاع داده شود.

انتشار سوالات و کلید آزمون EPT پس از بررسی

همچنین در خصوص آزمون زبان EPT مقرر شد؛ سوالات و کلید آزمون پس از برگزاری آن منتشر شود.

در این جلسه موضوع ایجاد مرکز تحقیقات سلامت و تندرستی سازمان سما مطرح و مقرر شد کمیسیونی متشکل از نمایندگان حوزه های پزشکی، سما، پژوهش و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و ورزشی تشکیل و مصوبه کارگروه به منزله مصوبه هیات رییسه ابلاغ شود.

همچنین موضوع دانشجویان رشته پزشکی واحد کیش، مقرر شد براساس تفاهم نامه در دوره های بالینی در واحدهای تهران پزشکی و دندان پزشکی مهمان شوند و مدرک آن ها توسط واحد دانشگاهی پذیرفته براساس سند پذیرش، مدرک آنها صادر شود.

در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد چهارمین جشنواره فرهیختگان منحصراً پژوهشی و فناوری باشد و سایر جشنواره ها نظیر ورزشی و ... مستقل برگزار شود. همچنین جهت برگزاری نمایشگاه دستاوردهای تجاری سازی شده واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، از سالن در دست احداث جنب سازمان مرکزی استفاده شود.

در ادامه جلسه، گزارشی از واحد الکترونیک توسط رییس این واحد ارائه و جهت توسعه فعالیت های این واحد در جذب دانشجویان خارج از کشور، مقرر شد کارگروهی به منظور بررسی و تصمیم گیری جهت تاسیس دفتر در سفارتخانه ها تشکیل شود.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/16

بازديد کل : 2466772 نفر   - 432033 ip   بازديد امروز : 243 نفر   - 64 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 8 نفر