دوشنبه 19 آذر 1397

بخشنامه ممنوعیت تبلیغات توسط شرکت ها و موسسات در دانشگاه آزاد

دکتر میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پی دریافت گزارش هایی مبنی بر توزیع یا نصب برگه های تبلیغاتی شرکت ها و موسسات مختلف در محیط دانشگاهی، با صدور بخشنامه ای، هرگونه تبلیغات غیردانشگاهی در محیط دانشگاه را ممنوع کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن کامل بخشنامه به شرح زیر است:

بخشنامه به معاونت ها، مراکز و دفاتر سازمان مرکزی، روسای واحدهای مراکز استان (دبیران هیأت های امنای استان ها)، واحدهای مستقل (علوم و تحقیقات و نجف آباد)، روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و حراست مرکزی دانشگاه

موضوع: ممنوعیت تبلیغات توسط شرکت ها و موسسات در دانشگاه آزاد اسلامی

اخیراً گزارش هایی واصل شده که برخی از شرکت ها و موسسات اقدام به توزیع یا نصب برگه های تبلیغاتی با مضامین مختلف از جمله تورهای گردشگری داخلی و خارجی، انجام امور مربوط به ریزنمرات جهت ترجمه، تحویل گواهینامه های موقت و ارسال آن، تحویل و ارسال دانشنامه با اخذ وکالت محضری از دانشجویان، انجام بخش های آماری پایان نامه و نگارش آن، اجاره خوابگاه های خصوصی، ارائه کلاس های درسی خصوصی و... در محیط دانشگاه می کنند.

با توجه به این که موضوعات فوق از یک طرف موجب خدشه دار شدن وجهه دانشگاه آزاد اسلامی و از طرف دیگر محلی برای کسب درآمد افراد سودجو و متخلف غیردانشگاهی با استفاده از امکانات دانشگاه است، اولاً لازم است روابط عمومی واحدها از تأیید آگهی چنین مواردی خودداری کنند. ثانیاً کلیه مسئولان دانشگاه و خصوصاً روسا و سرپرستان واحدها و مراکز آموزشی نیز موظفند اهتمام خود را در جهت جلوگیری از بروز چنین مواردی معمول داشته و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و سوءاستفاده، با مسببان دانشگاهی برخورد لازم به عمل آورده و با افراد غیردانشگاهی از طریق مرجع قضایی برخورد کنند.

حراست واحدها موظفند در صورت مشاهده اعلامیه های مذکور، ضمن حذف آن ها از تابلوی دانشگاه، گزارش های لازم را تدوین و افراد متخلف و مرتبط را برای اقدامات بعدی به حراست مرکزی گزارش کنند.

دکتر حمید میرزاده-رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/14

بازديد کل : 2466725 نفر   - 432028 ip   بازديد امروز : 196 نفر   - 59 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر