دوشنبه 19 آذر 1397

آزمون جامع پیش‌درمانگاهی دامپزشکی دانشگاه آزاد

بر اساس اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، آزمون جامع دوم پیش‌درمانگاهی دانشجویان دکتری حرفه‌ای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ۱۶ بهمن94 برگزار می شود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آزمون جامع پیش‌درمانگاهی دانشجویان دکتری حرفه‌ای دامپزشکی دانشگاه آزاداسلامی صبح روز جمعه ۱۶ بهمن‌ماه94 به صورت همزمان در حوزه‌های تهران، کرج، گرمسار، بابل، شبستر، کازرون، شهرکرد، تبریز، ارومیه و سنندج برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است، آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در دو نوبت، شهریور و بهمن‌ماه هر سال برگزار می‌شود.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/14

بازديد کل : 2466687 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 158 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 8 نفر