دوشنبه 19 آذر 1397

كسب مقام نخست تولید علم در کشور به لحاظ تولید مقالات علمی توسط دانشگاه آزاد

بر اساس آخرین داده ها در نظام رتبه بندی پایگاه تامسون رویترز(ESI) ، دانشگاه آزاد اسلامی از نظر میزان تولید علم مقام نخست تولید علم در کشور و در میان دانشگاه های جهان مقام یکصد و هشتاد و هفتم را به خود اختصاص داده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بر اساس آخرین داده‌ها در نظام استنادی تامسون رویترز( https://esi.incites.thomsonreuters.com) ایران با تولید 184 هزار و 605 مدرک علمی رتبه 22 جهان را به خود اختصاص داده و در این میان دانشگاه آزاد اسلامی با تولید 29 هزار و 400 مدرک علمی رتبه اول تولید علم در کشور و رتبه 187 در میان دانشگاه های جهان را از آن خود ساخته است.

بر اساس این گزارش، میزان مقالات پراستناد دانشگاه آزاد اسلامی 207 و مقالات داغ آن 16 مورد است. این گزارش همچنین می افزاید ایران پس از کشور ترکیه با 232 هزار و 382 مدرک علمی، دومین کشور تولید کننده در منطقه به شمار می رود.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/12

بازديد کل : 2466793 نفر   - 432034 ip   بازديد امروز : 264 نفر   - 65 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 5 نفر