سه شنبه 27 آذر 1397

سامانه پاسخگوی دانشگاه آزاد راه اندازی شد

مدیرکل اجرایی حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از راه اندازی سامانه پاسخگوی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور رفاه حال مراجعان و پاسخ گویی آنلاین به مراجعان این دانشگاه خبر داد.

مهندس بهزاد نخکوب مدیرکل اجرایی حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص راه اندازی سامانه پاسخگو(پیگیری مکاتبات) دانشگاه آزاد اسلامی که به تازگی بر روی سایت سازمان مرکزی این دانشگاه قرار گرفته است، گفت: با توجه به جامعه گسترده مخاطبان دانشگاه آزاد اسلامی و لزوم تکریم ارباب رجوع و بر اساس بند 7 صورتجلسه 135 هیات رییسه دانشگاه مقرر شد، تا سامانه ای به منظور پیگیری مکاتبات مراجعان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شود.

وی با بیان این که هدف از راه اندازی این سامانه تکریم ارباب رجوع است، ادامه داد: در مرحله اول این برنامه، سامانه ای با همکاری مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پیگیری مکاتبات راه اندازی و در سایت این دانشگاه به آدرس http://pasokhgoo.iau.ir قرار گرفت.

وی به نحوه پیگیری مکاتبات در این سامانه اشاره کرد و گفت: مراجعان پس از ثبت نام در دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی و دریافت کد رهگیری می توانند با مراجعه به این سامانه روند ارجاع نامه مربوطه به بخش های مختلف را پیگیری کنند.

مهندس نخکوب با اشاره به اهداف راه اندازی سامانه پاسخگو، گفت: از اهداف راه اندازی این سامانه می توان به تکریم ارباب رجوع، جلوگیری از رفت و آمدهای غیر ضروری مراجعان، پاسخ گویی به روز، کارآمد و 24 ساعته اشاره کرد.

مدیرکل اجرایی حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که در نظر داریم کلیه خدمات مربوط به جامعه مخاطبان دانشگاه آزاد اسلامی را در این سامانه قرار دهیم، افزود: در گام های بعدی راه اندازی سرویس پاسخ گویی از طریق پیامک و پاسخگویی تلفن گویا(VOIP) را نیز در دست اجرا داریم.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

02/11/1394

بازديد کل : 2480142 نفر   - 434923 ip   بازديد امروز : 747 نفر   - 308 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 5 نفر