دوشنبه 19 آذر 1397

ثبت نام رشته هاي بدون آزمون نيمسال دوم ۹4-۹5 دانشگاه آزاد

دكتر بهروز دانشيان از آغاز ثبت نام رشته هاي بدون آزمون نيمسال دوم ۹۵-۹۴ دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد .

وي با اعلام اين خبر گفت : «كليه متقاضيان ثبت نام در رشته هاي بدون آزمون مقاطع كارداني پيوسته و ناپيوسته و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي مي توانند از چهارشنبه ۱۶دي ماه94 با مراجعه به سامانه اين مركز به نشانيwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنماي ثبت نام را دريافت و پس از مطالعه و كسب آگاهي هاي كامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمايل و داشتن شرايط لازم بعد از تهيه كارت اعتباري، نسبت به ثبت نام در ۱ رشته / محل اقدام نمايند. »

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي ادامه داد : « داوطلباني كه اقدام به ثبت نام در سامانه اين مركز نموده اند مي بايست با تهيه يك نسخه چاپي از ثبت نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهي مربوطه مراجعه نمايند. لازم به ذكر است زمان شروع به تحصيل اين دسته از متقاضيان نيمسال دوم ۹4-۹5 مي باشد.»

وي با تاكيد بر عدم وجود هيچ تفاوتي بين مدرك فارغ التحصيلان رشته هاي با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي و حتي عدم درج واژه با آزمون و بدون آزمون در مدرك آنان گفت : « در حال حاضر بيش از ۹۰ درصد از  رشته هاي كارداني و كارشناسي دانشگاه آزاد اسلامي بدون آزمون مي باشد و تنها در مورد تعداد معدودي از رشته / محل هاي مقطع كارشناسي غير پزشكي و رشته هاي گروه علوم پزشكي پذيرش به صورت با آزمون صورت مي پذيرد .»

دكتر دانشيان خاطر نشان كرد :« داوطلبان مي بايست قبل از ثبت نام در مورد رشته و يا واحد دانشگاهي مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، زيرا امكان ويرايش اطلاعات پس از ثبت نام قطعي وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمايل مي توانند با تهيه مجدد كارت اعتباري نسبت به ثبت نام در رشته و يا محل جديد اقدام نمايند. »

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

16/10/1394

بازديد کل : 2466770 نفر   - 432033 ip   بازديد امروز : 241 نفر   - 64 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 8 نفر