دوشنبه 19 آذر 1397

اطلاعیه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

تمام رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی دارای مجوز قانونی است.

به اطلاع داوطلبان ادامه تحصیل در رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی می رساند تمام رشته محل هایی که واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تا به حال پذیرش دانشجو داشته اند و همچنین رشته محل های موجود در دفترچه آزمون سال 1395 دارای مجوز قانونی هستند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تصمیم گیری در خصوص رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دو مرجع قانونی انجام می گیرد:

نخست شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری که تا به حال با همکاری دوطرفه وزارت علوم در این خصوص بخش عمده ای از رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی که بالغ بر 80% کل رشته محل ها می باشد توسط شورای گسترش به تایید نهایی رسیده است.

سایر رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی نیز توسط کمیته سه نفره موضوع ماده واحده قانون تایید رشته های دانشگاه آزاد اسلامی که حسب اعلام معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی لازم الاجرا و دارای اعتبار است به تایید رسیده است، لذا داوطلبان ادامه تحصیل و دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بدون هیچ نگرانی می توانند از فرصت فراهم شده در وقت باقی مانده ثبت نام رشته های ارشد و دکتری استفاده کنند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

12/10/1394

بازديد کل : 2466724 نفر   - 432028 ip   بازديد امروز : 195 نفر   - 59 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر