چهارشنبه 25 مهر 1397

جزئیات آماری متقاضیان نقل و انتقال دانشگاه آزاد

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: در مجموع ۱۹ هزار و ۹۷۸ نفر برای نقل و انتقال و مهمانی این دانشگاه ثبت نام کرده اند که ۶۰ درصد متقاضیان دختر بوده اند.

علیرضا صامت در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه آزاد دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی ثبت نام کردند که ۶۰ درصد متقاضیان دختر و ۴۰ درصد پسر بوده اند.

وی افزود: در این سامانه ۷ هزار و ۴ دانشجو مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، ۷۹۴ دانشجو مقطع کارشناسی ناپیوسته، ۱۰ هزار و ۷۴۶ دانشجو مقطع کارشناسی پیوسته، ۶۲ دانشجو مقطع کاردانی ناپیوسته، ۴۵۷ دانشجو مقطع کاردانی پیوسته و ۸۱۵ دانشجوی دکتری حرفه ای ثبت نام کردند.

مدیرکل امور دانشجویی تاکید کرد: باتوجه به این که درخواست برخی از متقاضیان نقل و انتقال و مهمانی بر اساس بررسی مدارک آن ها صورت می گیرد بنابراین تا زمان شروع ثبت نام و انتخاب واحد وضعیت تمامی متقاضیان مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهلت ثبت نام در سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه آزاد از ۱۵ آذرماه94 آغاز شد و ۱۰ دی ماه94 به پایان رسید.

خبرگزاري مهر

12/10/1394

بازديد کل : 2410746 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 345 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر