دوشنبه 19 آذر 1397

واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک واحد مستقل دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا کشاورزی رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دستاوردهای دانشگاه مجازی اظهارداشت: واحد الکترونیکی با فراهم کردن زیرساخت های ارزان قیمت برای دانشجویان خود، در هر ساعت از شبانه روز پشتیبانی مستمر و رایگان به دانشجویان ارائه می کند و در این زمینه نمرات بالایی را از دانشجویان و کارشناسان این حوزه دریافت کرده است.

وی با بیان این که دانشجویان می توانند با کمترین هزینه، تحصیلات علمی و عملی خود را ارتقا دهند، گفت: با راه اندازی این واحد ضمن صرفه جویی در مصارف و هزینه های اقامت در شهرهای محل دانشگاه و نیز هزینه جا به جایی و حمل و نقل، سبب می شود تا اقشار محروم و کم درآمد نیز بتوانند به راحتی و با داشتن کمترین درآمد، از تحصیل محروم نشوند.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: طبیعتاً زمانی که دانشگاهی در فضای مجازی ایجاد شد و همه زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری آن تحت وب راه اندازی شد، دیگر شاهد هزینه های اضافی برای ایجاد ساختمان ها و محیط های آموزشی نخواهیم بود و می توان هزینه های سخت افزاری قبلی را صرف بهبود روند آموزش و یا ایجاد صرفه اقتصادی در شهریه های دانشجویی کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط کاری و زمانی دانشجویان، کلاس های آموزشی دانشگاه مجازی اکثراً پس از ساعت های اداری برگزار و عدم حضور فیزیکی دانشجویان در کلاس درس، خود موجب صرفه جویی زمانی در زندگی کارمندان می شود.

کشاورزی عنوان کرد: آموزش های الکترونیکی این واحد موانع ادامه تحصیل را برای تمامی افراد از میان برداشته است به طوری که واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک واحد مستقل دانشگاهی، تنها واحد غیرحضوری در کشور شناخته می شود.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

06/10/1394

بازديد کل : 2466664 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 135 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 6 نفر