سه شنبه 27 آذر 1397

برگزاري اولين المپياد دانشجويي دانشگاه آزاد

شرايط ، چگونگي اجرا و مزاياي برگزيدگان اولين المپياد دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد.

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت :« به منظور ايجاد فضاي رقابتي در بين واحدهاي دانشگاهي و با هدف ارتقاي كيفيت آموزشي ، اولين المپياد دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي به صورت متمركز توسط اين مركز برگزار مي شود. »

دكتر علوي فاضل در خصوص شرايط و چگونگي اجراي اين المپياد تصريح كرد :« كليه دانشجويان شاغل به تحصيل در سال سوم و چهارم مقطع كارشناسي پيوسته و يا سال دوم مقطع كارشناسي ناپيوسته در رشته هاي مهندسي برق ، مهندسي عمران، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر و حقوق در صورت ثبت نام و شركت در آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي سال ۹۵ و انتخاب مجموعه امتحاني مورد نظر، مجاز به شركت در اين المپياد مي باشند. »

او ادامه داد :« تعداد بيست نفر اول انتخاب شده از هر استان در هر رشته كه در آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي شركت نموده ا ند به عنوان برگزيدگان مرحله اول المپياد به دور نهايي آن راه پيدا خواهند نمود و مرحله نهايي اين المپياد در شهريور ماه 95 با سوالات كاملا تشريحي و به صورت متمركز در تهران برگزار خواهد شد. »

وي درخصوص مزاياي برگزيدگان اين المپياد گفت :« برگزيدگان اين المپياد از تسهيلات تخفيف شهريه و ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد بهره مند خواهند شد . »

رئيس مركز سنجش و پذيرش در پايان افزود :« نتايج نهايي المپياد دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي، آبان ماه ۱۳۹۵ اعلام و طي مراسمي از نفرات برگزيده رشته هاي مختلف آن تقدير خواهد شد. »

شايان ذكر است ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي تا پايان روز چهارشنبه ۹ دي ماه 94 ادامه خواهد داشت .

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

01/10/1394

بازديد کل : 2480204 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 809 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر