دوشنبه 19 آذر 1397

شرايط و چگونگي ثبت نام در آزمون اختصاصي واحدهاي بين المللي و برون مرزي دانشگاه آزاد

دكتر علوي فاضل از پذيرش دانشجو در واحدهاي بين المللي و برون مرزي دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي در نيمسال دوم ۹4-۹5 از طريق برگزاري آزمون اختصاصي خبر داد .

رئيس مركز سنجش و پذيرش با تاكيد بر لزوم مطالعه دقيق دستور العمل و اطلاع از رشته / محل هاي ارائه شده قبل از تهيه كارت اعتباري و ثبت نام در اين سامانه ، خاطر نشان كرد :« آزمون اختصاصي واحدهاي بين المللي و برون مرزي دانشگاه آزاد اسلامي شامل دروس زبان عمومي و هوش و استعداد تحصيلي مي باشد و در روز جمعه ۱۸ دي ماه94 ، به صورت متمركز و تنها در شهر تهران برگزار خواهد شد .»

او ادامه داد :« پذيرش در مقطع دكتري تخصصي منوط به شركت در آزمون، كسب شرايط دعوت به مصاحبه ، حضور در جلسه مصاحبه و كسب حدنصاب نمره كل لازم حاصل از نمره آزمون و مصاحبه تخصصي مي باشد و همچنين پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد منوط به شركت در آزمون و كسب حد نصاب نمره لازم خواهد بود .»

وي در پايان گفت:« اسامي پذيرفته شدگان نهايي اين آزمون تا پايان بهمن ماه94 اعلام مي شود و شروع به تحصيل آنان نيمسال دوم ۹4-۹5 مي باشد.»

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

17/09/1394

بازديد کل : 2466737 نفر   - 432030 ip   بازديد امروز : 208 نفر   - 61 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 6 نفر