چهارشنبه 25 مهر 1397

ثبت درخواست های میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد

دکتر طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت درخواست های میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از 15 آذر ماه 94خبر داد.

دکتر طه هاشمی در گفتگو با خبرنگار مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 از پانزدهم آذرماه 94 لغایت سی ام آذر 94 از طریق سایت اینترنتی معاونت دانشجویی و فرهنگی به آدرس اینترنتی www.stu.iau.ir صورت می گیرد.

وی با اشاره به محدودیت زمان ثبت درخواست های میهمانی و انتقال دانشجویان، گفت: دانشجویان از موکول کردن ثبت درخواست های خود به روزهای پایانی خودداری کنند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که دانشجویان باید قبل از ثبت درخواست با مطالعه دقیق ضوابط و آيین نامه موجود در سامانه نسبت به انتخاب ماده واجد شرایط اقدام کنند، اظهار داشت: ثبت درخواست در سامانه صرفا با استفاده از کد ملی و شماره دانشجویی که از طریق واحد محل پذیرش فعال شده امکان پذیر است.

طه هاشمی افزود: دانشجویان می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل یا مشاوره در خصوص آيین نامه و نحوه ثبت درخواست در سامانه نقل و انتقالات مراتب را از طریق حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد دانشگاهی پیگیری کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به منظور ارائه تسهیلات بیشتر به خانواده معزز شهدا و جانبازان و ایثارگران علاوه بر ضوابط ماده 62 قانون جامع ایثارگران، جانبازان 10 درصد و بالاتر و فرزند ایشان، خواهر و برادر شهید، رزمندگان دارای 6 ماه و بیشتر حضور داوطلبانه در جبهه با ارائه مدرک مربوطه می توانند پس از بارگذاری مدارک از طریق سامانه نقل و انتقالات اقدام کنند.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

17/06/1394

بازديد کل : 2410780 نفر   - 416784 ip   بازديد امروز : 379 نفر   - 48 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر