سه شنبه 27 آذر 1397

شرايط و زمان ثبت نام دوره هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد

ثبت نام متقاضيان بدون آزمون و با آزمون دوره دكتري تخصصي و همچنين داوطلبان بدون آزمون و با آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي از روز دوشنبه ۱۶ آذر ماه 94 آغاز خواهد شد .

دكتر علوي فاضل با اعلام اين خبر گفت: «داوطلبان ادامه تحصيل مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي مي توانند از روز دوشنبه ۱۶ آذرماه تا پايان روز چهارشنبه ۹دي ماه94 با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنماي ثبت نام را دريافت و پس از مطالعه وكسب آگاهي هاي كامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمايل و داشتن شرايط لازم نسبت به ثبت نام اقدام نمايند. »

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد با تاكيد بر اين نكته كه داوطلبان مي بايست قبل از تهيه كارت اعتباري تصميم خود را مبني بر شركت در نوع آزمون موردنظر گرفته باشند گفت: « داوطلبان مقاطع دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد در صورت داشتن شرايط لازم مطابق مندرجات دفترچه راهنماي ثبت نام هيچ گونه محدوديتي در ثبت نام دوره هاي مختلف آن مقطع نخواهند داشت. به عبارت ديگر داوطلب به طور همزمان امكان ثبت نام در دوره هاي با آزمون و بدون آزمون در مقاطع دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد را خواهد داشت. »

وي ادامه داد: «متقاضيان ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي مي توانند با توجه به علاقه و بدون در نظرگرفتن رشته تحصيلي مقطع كارشناسي، در يك مجموعه امتحاني تا حداكثر ۱۰۰رشته محل را انتخاب نمايند. در خصوص علاقه مندان به تحصيل در گروه علوم پزشكي و همچنين متقاضيان شركت كننده بدون آزمون كارشناسي ارشد رعايت شرط تجانس و ساير شروط با توجه به ضوابط موجود در دفترچه راهنما الزامي مي باشد .»

او افزود: « متقاضيان ادامه تحصيل در مقطع دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي نيز مي توانند با توجه به علاقه و بدون در نظر گرفتن رشته تحصيلي مقطع كارشناسي ارشد در يك مجموعه امتحاني حداكثر تا ۴۰رشته/ محل را انتخاب نمايند . در خصوص متقاضيان بدون آزمون اين مقطع ، رعايت شرط تجانس و ساير شروط با توجه به ضوابط موجود در دفترچه راهنما الزامي مي باشد. »

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد گفت :« در خصوص متقاضيان كارشناسي ارشد بدون آزمون داشتن معدل كل حداقل ۱۷ براي رشته هاي علوم انساني و حداقل۱۶ براي ساير رشته ها ، در خصوص متقاضيان دكتري تخصصي بدون آزمون معدل كل حداقل ۱۸.۵ براي رشته هاي علوم انساني، حداقل ۱۷ براي رشته هاي پزشكي و دامپزشكي و حداقل ۱۷.۵ براي ساير رشته ها يكي از شروط اساسي مي باشد. »

دكتر علوي فاضل درخصوص امكان انتخاب حوزه هاي امتحاني و اولويت بندي رشته/محل ها گفت :«انتخاب حوزه امتحاني مي تواند با اولويت رشته/محل هاي انتخاب شده متفاوت باشد. به عبارت ديگر داوطلب مي تواند به راحتي در شهر محل سكونت يا نزديك به آن بدون در نظر گرفتن اولويت رشته/ محل هاي انتخابي خود آزمون دهد.»

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا ادامه تحصيل كارمندان و يا اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي در واحد محل كار خود امكان پذير مي باشد يا خير؟ گفت :« اين دسته از متقاضيان به هيچ عنوان نمي توانند حوزه امتحاني و يا دانشگاه انتخابي خود را ، واحد محل خدمت انتخاب كنند و عدم رعايت اين ضوابط منجر به لغو قبولي آنان خواهد شد .»

وي افزود: « امكان ويرايش براي دوره هاي با آزمون و بدون آزمون مقطع دكتري تخصصي و همچنين دوره هاي با آزمون و بدون آزمون مقطع كارشناسي ارشد براي داوطلبان با استفاده از شناسه و رمز ثبت نام كارت اعتباري خريداري شده تا پايان مدت زمان ثبت نام  فراهم مي باشد و پس از آن امكان تغيير وجود ندارد. »

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد در پايان گفت :«آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال تحصيلي ۹5-۹6 دانشگاه آزاد اسلامي در  روزهاي ۶ الي ۸ خرداد ماه ۹۵ و همچنين آزمون دكتري تخصصي در۹ بهمن ماه ۹۴ برگزار خواهد شد .»

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

02/09/1394

بازديد کل : 2480161 نفر   - 434925 ip   بازديد امروز : 766 نفر   - 310 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 9 نفر