دوشنبه 19 آذر 1397

معافيت از پرداخت هزينه انصراف

معافيت پذيرفته شدگان تكميل ظرفيت و داوطلباني كه با درخواست جابه جايي آنان موافقت شده است از پرداخت هزينه انصراف

كليه پذيرفته شدگان مرحله تكميل ظرفيت مقاطع دكتري تخصصي، كارشناسي ارشد و رشته هاي با آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي و همچنين داوطلباني كه با درخواست جابه جايي آنان موافقت شده است از پرداخت هرگونه وجه بابت هزينه انصراف معاف مي باشند.

دكتر علوي فاضل با اعلام اين خبر گفت : «پيرو بخشنامه شماره ۲۳۲۱۵/۲۱ مورخ ۲۹/۷/۹۳ ، كليه واحدهاي دانشگاهي در صورت تمايل پذيرفته شدگان به ثبت نام در رشته/ محل جديد قبولي، پس از بررسي و كنترل صحت پذيرش از طريق سامانه اين مركز ملزم به تسويه حساب و عودت كليه شهريه هاي دريافتي و مدارك مي باشند و مي بايست از دريافت هرگونه وجه بابت هزينه انصراف از اين افراد خودداري نمايند .»

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه تاكيد كرد: «اين بخشنامه در تاريخ ۲۹/۷/۹۳ به تاييد رياست محترم دانشگاه رسيده و اجراي آن توسط واحدهاي دانشگاهي الزامي مي باشد .»

وي در پاسخ به زمان اعلام نتايج متقاضيان تكميل ظرفيت و جابه جايي گفت: « نتايج اين دسته از متقاضيان تا نيمه دي ماه 94 اعلام خواهد شد.»

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

۱۳۹۴/۰۸/۲۰

بازديد کل : 2466684 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 155 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر